Borges aito ranskalainen rakuunavinaigrette
Tämä klassikkokastike on rehellisiä makuja arvostavalle. Voimakkaan sinappinen kastike saa sävyjä upeasta Extra virgin -öljystä ja rakuunasta. Tämä vinaigrette käy kaikkien salaattien kanssa, mutta erityisesti lihaa, kanaa, avokadoa, perunaa ja papuja sisältäviin salaatteihin. Ranskassa tämä rakuunavinaigrette maustaa useimmiten vihreän salaatin alku- tai väliruokana.
5
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
- 1 dl extra-virgin oliiviöljy
- 2 rkl Dijon sinappia
- 1,5 rkl punaviinietikkaa
- 1 tl rakuunaa
- mustapippuria
- hyppysellinen suolaa
Valmistusohje
- Mittaa kaikki ainekset, paitsi mustapippuri ja rakuuna kapeaan, korkeaan kulhoon.
- Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi lyhyen aikaa.
- Lisää lopuksi mustapippuri ja rakuuna.
Mikäli sinulla ei ole sauvasekoitinta, ravista kastiketta kannellisessa purkissa, kunnes siitä tulee tasaista. Säilyy jääkaapissa useamman viikon.