Kimchi burgeri
Kimchi ja burgerit? Kokeiltuasi tätä reseptiä Mighty Farmerin Kimchillä et enää koskaan katso tavallista burgeria samoilla silmillä.
Kimchi ja burgerit? Kokeiltuasi tätä reseptiä Mighty Farmerin Kimchillä et enää koskaan katso tavallista burgeria samoilla silmillä.
Mokkapala-ainekset kauniissa purkissa on ihana lahjaidea! Tässä Hanna Sumarin vinkki jouluiseen mokkapalayllätykseen purkissa.
Tässä ohje jouluiseen rommi-rusinakakkuun. Niin maukas ja mehukas ja säilyy monta päivää! Helppo valmistaa.
Luumurahka on joulun must jälkkäri! Rahka valmistuu kuivatuista luumuista ja saa ripauksen lisämakua raastetusta appelsiininkuoresta.
Mehevä taatelikakku pitää sisällään suklaan ja luumun paloja. Kakku on maidoton, mutta halutessasi voit käyttää soijajogurtin sijaan tavallista jogurttia tai esim. kermaviiliä.
Herkullinen uuniton juustokakku valmistetaan kuivatuista luumuista ja ripauksesta appelsiininkuorta. Ihanan jouluinen juustokakku.
Suklaa-ananaskakku on raikas tuulahdus juhlapöytään. Van Houten kaakaota ja Dolen Tropical Gold ananasta, ei voi tulla kuin hyvää!
Mausteinen rusinakakku sopii loistavasti niin joulupöytään kuin jälkiruokapöytään muutenkin. Tämä rusinakakku on myös oiva ruokalahja.
Mokkapalat, joissa yhdistyvät puolukoiden kirpeys ja kinuskin makeus. Nämäkin mokkapalat valmistuvat helposti “sekoita kaikki raaka-aineet keskenään” -menetelmällä
Muhkeat ja mehevät Halloween-mokkapalat maistuvat ihanasti suklaalle ja appelsiinille. Koristeina heiluvat haamut ja lentävät lepakot.
Pasta carbonara on klassikkojen klassikko! Kokeile tätä simppeliä reseptiä, jossa on lihan sijaan käytetty tonnikalaa ja kesäkurpitsaa.
Helppo pastaruoka, jonka valmistukseen ei vierähdä kauaa aikaa. Maistuu myös perheen pienimmille ja kasviksia voi vaihtaa oman maun mukaan.
Panzanella on Toscanan alueella ja muualla Italian keskiosissa suosittu kesäinen salaatti. Salaatissa on leipää, tonnikalaa ja kasviksia!
Rio Mare Chilitonnikala sopii moneen reseptiin. Tässä italialaisessa kevyessä arkiruokareseptissä yhdistyy helppous, nopeus ja keveys.
Makaronia tonnikalalla, parsakaalilla, parmesanilla ja maukkailla mausteilla. Helppoa ja maistuvaa arkiruokaa!
Täytetyt paprikat, arkiruokien klassikko, tällä kertaa kuitenkin jauhelihatäytteen sijaan tonnikalatäytteellä.
Herkullinen pasta tonnikalalla ja artisokalla valmistuu alle puolessa tunnissa ja maistuu taivaalliselta. Nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan!
Lapsuudesta tutut mokkapalat aikuiseen makuun. Yhtä helpot leipoa kuin ennenkin, mutta konjakki tekee niistä kahvin kanssa makuklassikon.
Sitruunainen tonnikalasalaatti on kevyt ja raikas lounasruoka, joka sopii hyvin myös pääruoan lisukkeeksi.
Nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan! Pesto-tonnikala-mozzarellapasta valmistuu hetkessä ja maistuu myös perheen pienimmille.
Vegaaniset kesäkurpitsamokkapalat sopivat satokauden mukaan juhlapöytiin. Kesäkurpitsa tekee mokkapaloista mehukkaat.
Aprikoosi-chilimokkapalat on helppo ja nopea valmistaa – ja ne säilyvät maistuvan mehukkaina pitkään. Eksoottista twistiä mokkapaloihin!
Ruokahävikkiä vastaan pullavanukkaalla! Reseptiä muokkaamalla, ananasta ja kinuskia lisäämällä pullavanukas sopii myös juhlapöytään.
Mokkapalat donitseina. Miksipä ei! Mokkapaladonitsit paistetaan donitsipellillä ja kuorrutuksella + koristeilla saa leikitellä!
Suklainen lettukakku, joka valmistuu ilman uunia. Raikkautta ananaksista ja vadelmista, täyteläisyyttä suklaasta. Täydellistä!
Itsetehty sima on parasta, mutta sokerin määrä kauhistuttaa? Ei hätää, täältä löytyy resepti vähäsokerisempaan simaan!
Täytetty lämmin leipä 'ndujalla on sopivan tulinen, ihanan makuinen ja sopii niin alkupalaksi kuin iltapalaksi.
Todellinen herkuttelijan helppo pasta, simpukkapasta 'ndujalla. Sopivasti makua, rakennetta ja näyttävyyttä!
'Nduja sopii mainiosti pastaan! Kokeile Hungry Chefin 'ndujapastaa, joka on nopea, helppo ja herkullinen arkiruoka!
Täydellinen, pitkään kylmäkohotettu pizzapohja parhailla 00-jauhoilla, maukkain 'nduja täytteenä. Hungry Chefin 'nduja-pizza!
Pääsiäislammas 2.0 eli nyhtökaritsaa ja purppurabataattislaw-salaattia pitaleivän sisällä. Modernimpaa otetta pääsiäiseen!
Aurinkoista lemon curdia, marenkikuorrute ja täyteläisen ihana mokkapalapohja. Täydellinen päivitys mokkapaloihin Hanna Sumarin tapaan!
Hieman isompi lapsi osaa tehdä nämä popsit itse, pienempien kanssa näitä on myös hauska pyöritellä. Pääsiäisherkku jokaiseen makuun.
Mokkapalat uudella tavalla, keikauskakun tyyliin ananaksilla höystettynä. Kannattaa kokeilla - ananas kuuluu mokkapalaan!
Yksinkertainen on kaunista, niinkuin tämä Chefin chorizopizza, joka viimeistellään juoksevalla hunajalla. Täydellistä!
Kana-BBQ-ananaspizza. Ei välttämättä voi olla täydellisempää makean ja suolaisen yhdistelmää. Ananas kuuluu kana-BBQ-pizzaan!
Rauhassa kylmäkohotettu taikina, mahtavat täytteet ja nopea paisto. Täydellinen pizza valkoisen pizzan ystäville.
Mokkapalaohje, joka sopii moneen ruokavalioon. Maapähkinävoi tuo mokkapaloihin ihanaa suolaista vivahdetta ja jäätelö kruunaa tämän herkun.
Tacotiistai tai -torstai. Tai mikä päivä vaan! Tee itse pehmeät tacokuoret ja raikkaat täytteet, kokoa ja herkuttele!
Lämmittävä ja maukas sosekeitto bataatista. Sosekeitto valmistuu nopeasti ja kuivatut luumut tuovat siihen uudenlaista suutuntumaa.
Kesäkurpitsapasta on hieman kevyempi vaihtoehto pastalle. Tässä reseptissä klassinen tomaattikastike tuunataan kuivatuilla luumuilla.
Kaurapannukakut omena-luumukompotilla valmistuvat helposti ja nopeasti. Brunssipöydän hittiherkku!
Luumu-pähkinäsuklaat ovat himottavan herkullisia suupaloja. Täydellinen naposteltava makeannälkään ja ihana lahjaidea läheiselle.
Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä on hyväksi todettu kokonaisuus, eikä suotta. Appelsiinilla saat mokkapaloihin raikasta twistiä.
Suolainen vohvelikakku ihastuttaa ja valloittaa varmasti oliivinystävien sydämet. Vohvelit, oliivit ja itsetehty majoneesi, täydellistä!
Pitkällä kylmäkohotuksella saa parasta pizzaa, mutta hieman vähemmälläkin onnistut. Hungry Chefin paras pizzapohjaohje hätäisimmille.
Jouluinen tuulihattukranssi kruunaa jälkiruokapöydän niin maullaan kun ulkonäöllään.
Unelmanpehmeä luumuvaahto on todella helppo ja nopea valmistaa. Herkullinen luumuvaahto hurmaa niin sekaanit kuin vegaanit.
Herkullinen luumu-suklaakakku on ihanan pehmeää ja juuri sopivan suklaista. Täydellinen kakku joulupöytään.
Helppo rusina-siemenleipä sopii moneen ruokavalioon, eikä vaadi kohottelua tai vaivaamista. Ainekset vain sekoitetaan ja leipä uuniin.
Ihanat piparkakku-rusinamuffinssit ovat sisältä tahmeita ja maistuvat aivan piparitaikinalle ja sisältävät rusina-sattumia. Nämä sopivat erinomaisesti pikkujoulutarjottaviksi.
Mudcake jouluisella luumuvaahdolla valmistuu alle tunnissa ja on täydellinen jälkiruoka pikkujouluihin ja joulupöytään. Kokeile!
Sun-Maid -rusinat ovat mukana Koko Suomi Leipoo -ohjelmassa. Ensimmäisessä joulujaksossa teknisenä tehtävänä oli valmistaa pasteija, jonka täytteenä on mm. rusina.
Tiramisun ja Mille crêpes -lettukakun yhdistävä jälkiruoka vaatii ehkä vähän vaivaa, mutta on taivaallisen herkullista!
Kokeile vaihteeksi piña colada -drinkistä makumaailman kopioivaa tiramisua ja ylläty! Raikas maku vie mielen kesään ja aurinkoon
Rommi-rusina, tuo jäätelöstäkin tuttu ajoittain kiistelty maku tuo mahtavaa aromia itsetehtyihin tryffeleihin.
Perinteinen glögi maistuu myös kirpeänä. Kirpeä glögi valmistetaan rusinaglögistä, sitruuna-inkiväärimehusta ja Sun-Maid -rusinoista.
Glögiä on helppo tuunata oman mielen mukaan. Lisää makua glögiin itse tehdyllä rommirusina-siirapilla.
Rusinaglögi tehdään mausteista ja Sun-maid rusinoista pitkään hauduttamalla. Täydellinen joulutunnelman luomiseen.
Tämä herkullinen haamupizza maistuu aivan varmasti myös muulloinkin kuin halloweenina, mutta lokakuun loppuun se sopii erinomaisesti!
Kanapizzaan on helppo ladata reilusti kasviksia, joten päivän saantisuositusten täyttyminen on maukkaampaa kuin koskaan aikaisemmin!
Kesäiseen pizzaan saa helposti upotettua päivän kasvisannoksen! Laita edelliseltä aterialta ylijääneet uudet perunat pizzaan.
Silloin kun herkkunälkä yllättää, on tämä mikrossa tehtävä mutakakku nopea ratkaisu. Ainekset sekaisin, vartin päästä valmista!
Raikas, marjaisa, hedelmäinen ja kauniin punainen mocktail on kesän ykkösjuoma. Raikkaan juoman kruunaavat tuoreet vadelmat.
Täytetty kanapatonki on mitä mainioin retkieväs, joko itsetehdyllä patongilla tai silloin kun laiskottaa, käytä valmista patonkia!
Herkulliset suklaakeksit, jotka on lastattu kauralla, pähkinöillä ja rusinoilla eli täynnä mahtavan hyvää energiaa!
Helppo, mutta herkullinen ja näyttävä jälkiruoka, jonka osat voit tehdä hyvin etukäteen. Vohvelitötterö, joka vie kielen mennessään!
Rommi-luumukakku on melkoinen herkku aikuiseen makuun! Rommissa uitetut luumut tekevät kakkuun hauskan, erilaisen twistin.
Luumu-suklaamousse on maidoton ja vähäsokerinen herkku, johon luumut tuovat kivaa twistiä. Luumut ja suklaa ovat lyömätön yhdistelmä.
Luumu browniet herkkuhampaan kolotukseen! Luumujen ansiosta brownie jää kosteaksi ja mutakakkumaiseksi. Luumut sopivat reseptiin ihanasti!
Luumu-barbeque kastike Sunsweet-luumuista! Tämä herkullinen barbeque-kastike sopii kaikkeen grillaukseen ja on myös kiva lahjaidea.
Luumujäätelöpuikot maistuvat kesähelteellä! Jäätelöpuikot eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria vaan ne makeutetaan kuivatuilla luumuilla.
Mikä voi olla parempaa kuin belgialaiset vohvelit? No vohvelit kermavaahdolla, rommisiirapilla ja tuoreilla marjoilla! Herkkuhetkiin.
Hungry Chefin Pancake mix takaa aina maukkaat amerikkalaiset pannarit. Kun keittelet niiden lisäksi rommisiirapin, on makuelämys taattu!
Vapun herkuimmat donitsit ovat vaniljaisia ja ne dipataan tummaan suklaakastikkeeseen. Kokeile myös muulloin kun vappuna!
Mausta donitsit perinteisellä Van Houtenin kaakaojauheella, letitä, paista, dippaa kinuskikastikkeeseen ja kermavaahtoon. NAM!
Mokkapaloissa parasta on kuorrute. Tässä mokkapalareseptissä kuorrutetta on tarpeeksi, kun nämä mokkapalat tehdäänkin poketyylillä!
Vaihtelua pizzapäivään saa täyttämällä pizza blancon suomalaisilla mauilla. Porolla, puolukoilla ja kantarelleilla. NAM!
Rieskarulla on monikäyttöinen ruoka, tee näitä Lagomin kanarieskarullia alkupalaksi, juhlien cocktailpalaksi ja välipalaksi!
Täytetyt jauhelihakebakot ovat hauskoja ja maukkaita myös lasten mielestä. Sunsweetin luumut sopivat täydellisesti tähän täytteeseen!
Ananassalsa maustaa niin texmex-ruoat kuin paistetun kalan tai broilerin. Maukkaimman salsan saat Dolen ananaksilla.
Sopivan makeat, kirpeillä Sun-Maidin rusinoilla sekä valkosuklaalla aateloidut keksit ovat ihanan pehmeitä ja maukkaita!
Suklaa-laskiaispullat Hanna Sumarin tapaan Hungry Chef pizzajauhoista suklaisella mantelimassalla ja suklaakuorrutteella!
Luumuvispipuuro on mitä mainioin aamu- ja iltapala, joka saa makeutensa pienestä määrästä sokeria ja suuresta määrästä herkullisia luumuja.
Hyvä kotitekoinen granola on yksi ihanimmista aamupaloista ja myös hyvä lahjaidea! Sunsweet-luumut sopivat granolaan kuin nenä päähän.
Tällä kerrostuorepuuro-reseptillä viet terveellisen aamiaisen aivan uudelle tasolle. Helppo resepti ja herkullinen lopputulos.
Kuitupitoinen luumu-suklaasmoothie Sunsweet-luumuista ja Van Houten-kaakaojauhoista. Terveellinen herkku tai välipala arkeen!
Perinteisestä joulun jälkiruoasta luumurahkasta inspiraationsa saanut astetta juhlavampi luumujuustokakku! Täydellinen joulun jälkiruoka!
My Bliss Ktchn loihtima vegaaninen ja gluteeniton joulupavlova-resepti! Kepeä, makea ja ihana joulupöydän herkku luumutäytteellä.
Rocky Road -tyyppinen joulupelti on ihana päätös jouluaterialle. Teetpä sitten itselle tai lahjaksi, kannattaa tätä tehdä reilusti!
Joulupöydän kunkun ei tarvitse olla kinkku. Tämä hedelmäinen ja pähkinäinen kalkkunarulla on maukas vaihtoehto, kokeile!
Rapeat, maukkaat vohvelit ovat superherkullisia ja niistä saa näyttäviä annoksia. Karamelliomenapäällinen kruunaa tämän herkun.
Mehevä lihapata on hyvä vaihtoehto pääruoaksi mihin tahansa juhla- tai arkipöytään. Täyttävä, lämmittävä pata voi olla joulupöydän kruunu.
Saaristolaistyyppinen pataleipä vaatii hieman aikaa, mutta on sen arvoista. Tämä yön yli kohotettava leipä sopii vaikka joulupöytään!
Itsetehty karamelli on parasta! Kokeile tätä Van Houtenin suklaatoffeeta eri tavoin maustettuna. Itselle tai lahjaksi.
Yllätys ystävälle, lahja lähimmäiselle, ihanuus itselle. Appelsiinitryffelit on helppo tehdä itse ja pakata nätisti.
Kahvikakkujen klassikko, piimäkakku on maistuva, helppo tehdä ja säilyy hyvin. Tee vaikkapa joulupöytään!
Rapsakat, italialaiset leipätikut eli grissinit, maistuvat sellaisenaan tai salaatin kanssa. Kokeile myös dipattuna hyvään oliiviöljyyn!
Leipä kuin taideteos! Päästä luovuus valloilleen kukkafocacciaa leipomalla. Chefin jauhoilla ja Borgesin öljyllä makukin on kohdallaan!
Tämä pataruoka vie kielen mennessään! Maukas ja mausteinen kasvis-pataruoka lämmittää viileällä säällä.
Tämä ravinteikas ja herkullinen gluteeniton Sunsweet-luumuleipä sopii joulupöytään ja moneen muuhunkin juhlapöytään täydellisesti.
Suklainen maku korostuu luumujen ansiosta tässä Hanna Sumarin meille kehittelemässä luumusuklaakakkureseptissä. Kakku on gluteeniton!
Aikuiseen makuun osuva, täyteläinen suklaakakku joka on myös gluteeniton. Voiko täydellisempää ollakaan!
Parhaat ja aidot Lucia-pullat on maustettu sahramilla ja koristeltu Sun-Maid-rusinoilla, tietenkin! Herkkuja joulun odotukseen.
Vehnättömät kaakao-kookosmuffinit Sun-Maidin ja Van Houtenin tapaan. Maku taateleista, rusinoista, kaakaosta ja kookoksesta.
Sunsweetin luumuilla voi korvata leivonnassa rasvaa ja sokeria. Kokeile näitä maukkaita keksejä ja ylläty niiden herkullisuudesta!
Kuuman kesäpäivän unelmajuoma, minttuinen jääkaakao sopii vaikka jälkiruoan korvikkeeksi! Van Houtenin kaakaosta tehtynä täyteläinen suklaanmaku on taattu.
Aito ranskalainen briossi, (brioche), leivotaan käyttäen runsaasti kananmunia ja voita. Chefin Sämpyläjauhot soveltuvat tähän briossiohjeeseen erinomaisesti!
Nämä sokeribriossit on kuin luotu hitaisiin viikonloppuaamuihin! Brunssipöydän ehdoton hitti, jota kannattaa kokeilla, vaikka se aikaa viekin!
Rapeaa vohvelia, valuva uppomuna ja kaiken kruununa tietenkin itsetehty hollandaisekastike. Silloin kun brunssipeli käy kuumana, tällä voitto on taattu!
Vapun suosikkijuoma, sima, saa ihanan punaisen värin ja maukkaan maun pakastemansikoista. Ota resepti talteen ja nauti myös muulloinkin!
Jättisuklaakeksi, jossa mehevyyttä tuovat Sunsweetin luumut, on herkuttelijan unelma. Jaettavaksi tai suurempaan herkkunälkään sopiva leivonnainen.
Gluteeniton ei tarkoita kuivaa tai mautonta! Tämä suklainen kakkupohja maistuu varmasti kaikille. Van Houtenin perinteisellä kaakaolla onnistut.
Klassikon kanssa ei voi mennnä vikaan. Kana-caesarsalaatti nopeasti, helposti ja herkullisesti Lagomin kanafileistä. Kokeile!
Luumut tuovat mehevyyttä ja makua myös liharuokiin. Kokeile ja ylläty kuinka mureaksi liha tuleekaan tässä lammaspatareseptissä luumujen kera!
Resepti rommirusinajäätelölle, joka onkin jallurusinajäätelö. Kokeile sellaisenaan tai leivo herkulliset browniet kaveriksi.
Suklaamuna pashatwistillä. Koska töhnämuna on niiin last season! Tämän kevään hitti on pashamuna, uskalla kokeilla ja ylläty!
Vaikka kombucha on sellaisenaankin herkullista, välillä tekee mieli tehdä jotain uutta. Kokeile tätä kombucha-lime-chili-mocktailia ja herkuttele!
Alusta asti itsetehty hampurilainen maistuu varmasti! Sämpylä Hungry Chefin jauhoilla, täytteet joko tällä ohjeella tai oman maun mukaan!
Mitä on pizza ilman tomaattikastiketta?!? No pizza bianco tietenkin! Herkullisen pizzan juju on mascarponejuusto, jonka omintakeinen maku yllättää.
Kesäisen keltainen, aurinkoinen Spring -mocktail on helppo, mutta näyttävä drinkki alkoholittomaksi vaihtoehdoksi. Kombuchaa parhaimmillaan!
Mehevät ja tumman suklaiset poppari-kinuskibrowniet sulavat suussa. Popcornit antavat kivaa sitkeyttä brownien rakenteeseen
Silloin kun tekee mieli jotain todella hyvää, Van Houten kaakaojauheella lettuihin ja täytteeseen saa ihanan täyteläistä suklaan makua!
Itsetehty lasagne vie aikaa, mutta lopputulos on vaivan arvoinen! Italialainen kotiruokaklassikko maistuu koko perheelle!
Pienellä esivalmistelulla ja valmiita tuotteita apuna käyttäen arkenakin voi herkutella! Täytteitä vaihtamalla sopii monelle!
Tämä pizzantapaisen lätyn ohje on helppo ja nopea, herkullinen ja sopivilla täytteillä sopii moneen ruokavalioon! Illanvieton hitti.
Dippejä on helppo tehdä itsekin, täältä löydät reseptit hernehummukselle, tomaattitapenadelle ja avokadosalsalle.
Väriterapiaa ja helppoutta arkiruokiin tarjoaa Peggy Lagomin kanafileiden avulla. Tämä kana-kasvispelti valmistuu helposti yhdellä pellillä
Hungry Chef toi parhaat erikoislihasta tehdyt pihvit pakastealtaisiin. Pyöräytä pasta vasikan entrecoten seuraksi ja nauti!
Iberico-possu on takuulla mureaa ja herkullista. Se sopii myös mainiosti ruokaisaan salaattiin. Kokeile myös muulla proteiinilla!
Jack Link'sin parasta beef jerky -kuivalihaa salaattiin? Kokeile itse ja totea, miten herkullinen lisuke couscous-salaatti voikaan olla.
Jouluinen chutney on erinomainen lisuke porsaanpihveille tai vaikkapa joulukinkulle. Maistuu varmasti myös muulloinkin kuin jouluna!
Jouluinen versio rocky roadista? Meheyttä Sunsweetin luumuista, rapeutta pipareista. Täydellinen pikkulahja tai vieminen purkitettuna.
Vaihtelua juustopöytään tai lisukkeeksi saat näillä grillatuilla, säilötyillä munakoisoilla. Sopii myös hieman erikoisemmaksi ruokalahjaksi!
Raikkaan piparmintun ja täyteläisen suklaan liitto kahvikakussa! Van Houtenin kaakao ja Hungry Chefin jauhot takaavat onnistumisen!
Paakeli vai bagel? Valitse itse. Pääasia on, että nämä mahdottoman herkulliset lohibagelit katoavat parempiin suihin silmänräpäyksessä!
Makeaa, suolaista, kermaista, sanalla sanoen ihanaa! Tämä suklaapiiras on täydellisen koukuttava makujen sinfonia. Valmista ilman uunia!
Pehmeän herkulliset pestolla täytety sämpylät, pestosolmut ovat niin herkullisia, että niitä voi syödä vaikka sellaisenaan.
Vaalea Sämpyläjauho sopii erinomaisesti myös leivontaan. Kokeile vaikka tätä suklaapullavuokaa, jonka ihana suklainen sisus hurmaa kaikki.
Myslisnäkkärin rapeus ja mahtava annos siemeniä yhdessä pehmeän juuston ja makean viikunan kanssa on lyömätön makuyhdistelmä!
Herkullisen värinen punajuuripesto sopii MysliSnäkkäriin kuin voi leivän päälle. Koska Snäkkäri ansaitsee jotain hieman parempaa.
Vie popparit uudelle levelille ja pyöräytä ne suklaa-chiliseoksessa. Makeaa, suolaista ja rippunen tulisuutta. Täydelliset suklaapopcornit!
Nämä nopeat pikkupizzat voit täyttää haluamillasi täytteillä. Aitoa arkiruokaa -blogin Alexander käytti kanaa ja viikunaa.
Marinoiduista Sunsweet luumuista syntyy mahtavan mehevä luumupiirakka. Vaikka piirakan maut ovatkin jouluiset, maistuu se milloin vain!
Luumut tekevät hyvää ja erityisen hyviä ne ovat marinoituna! Kokeile glögimarinadia tai muuntele oman makusi mukaan. Herkullista!
Peggyn pienessä punaisessa keittiössä hyväksi todetut kanaburgerit luumusalsalla ja ananaksella tietenkin, havaijimeinigeissä kun ollaan!
Paras mokkapalaresepti hakusessa? Ei tarvitse enää etsiä! Herkullisen suklainen leivonnainen tehdään tietenkin Van Houtenin kaakaolla!
Ananas kuuluu tähän pizzaan. Ja persikka myös! Grillipizza on ihanan överi retroruoka, joka takuulla saa suupielet hymyyn!
Kun haluat jotain hieman erilaista, laita pizza grilliin ja jätä tomaattikastike kauppaan. Päälle yrttejä ja vaikka syötäviä kukkia!
Kun kaipaat vaihtelua aamupalaan tai haluat herkutella kunnollisella brunssilla, on tämä pannupizza ehdoton ykkönen! Täyttävä ja näyttävä.
Mikäli etsit täydellistä alkuruokaa, etsintäsi on päättynyt! Maukas pizzetta Hungry Chefin 00-jauhoista on yksinkertaisesti herkullista!
Haluatko tarjota alkoholittoman vaihtoehdon? Captain's Bellini on versiointi klassikkodrinkistä - trendikkäällä kombuchalla tehtynä!
Kombucha sopii erittäin hyvin erilaisten alkoholittomien juomasekoitusten pohjaksi. Tässä reseptissä makua tuo kiivi, potkua inkivääri.
Miksi ostaa valmiita salaattikastikkeita, kun herkullisen rakuunavinaigretten pyöräyttää parista raaka-aineesta muutamassa minuutissa!
Helppo ja nopea itsetehty salaatinkastike kruunaa ruokaisat salaatit. Ohjeessa on hapokkuutta omenasiiderietikasta, makeus hunajasta ja potkua sinapista.
Vain neljä raaka-ainetta, joiden avulla saat täydellisen sitruunaisen salaatinkastikkeen. Nopea tehdä, mahtava makuyhdistelmä salaatille.
Falafelit maistuvat usein myös lapsille. Ruokaisammat kanafalafelit pyörähtävät Lagomin kanasäilykettä käyttäen nopeasti valmiiksi.
Juhliinkin pikkusuolaiseksi sopivat kanatapakset ovat rapean maistuvia suupaloja, joita voi mainiosti tehdä myös arkinaposteltavaksi
Lagomin kanafileet ovat erinomainen apu arjen kiireissä. Tämä punainen thai-kanacurry lämmittää niin arki-iltana kuin viikonloppunakin.
Uuniperunoista parhaimmat ovatkin bataatteja ja ne täytetään yrttipestokanalla! Lagomin kanafile on nopea ja helppo käyttää moneen ruokaan!
Kulhoruoka, eli bowl on nopea tehdä ja kaunis katsella. Lagomin kanafileestä tehty sitruunainen täyte kruunaa tämän kanabowlin.
Kun pulled chicken on valmiina purkissa, voi panostaa nyhtökanaburgerin kastikkeisiin ja lisukkeisiin. Tee sipulirenkaat ranskisten sijaan!
Superhelppoon, sitruunaiseen kuivakakkuun lorautetaan kunnon annos oliiviöljyä. Oliiviöljy tekee kakusta kostean ja syventää sen makua.
Maukkaan mehevät raparperi-ananasmuffinsit ovat sopivasti makeita, sopivasti kirpeitä ja taatusti herkullisia. Nopea leivonnainen, kokeile!
Kesän raikkain juustokakku leivotaan Van Houtenin kaakaolla! Tämä paistamatta valmis minttusuklaa-juustokakku maistuu jäätelöfaneille!
Tämä vegaaninen kakku on helppo valmistaa ja vie kielen mennessään. Vaikka se on vegaaninen, ovat raaka-aineet tuttuja ja kakku maistuu kaikille!
Täyteläinen klassikko, uunissa paistettava New York cheesecake, maistuu nyt pehmeän tummalle suklaalle, eikä lainkaan liian makealle.
Raikas Vitamin Well Hydrate taipuu viilentäväksi mocktailiksi, kun siihen lisää hurmaavaa rosmariinisiirappia ja kauniita kukkajääpaloja.
Kevät on yhtä juhlaa ja juhlan kuin juhlan kruunaa täytekakku. Leivo pastellinen unelma myös kesäjuhlien pöytää piristämään.
Viena K taiteili jouluisen suklaakakun. Vienan hyppysissä syntyvät kakut ovat aina vegaanisia ja maistuvia!
Vaniljasta, kookossokerista ja Van Houten kaakaojauheesta tehty kaakaosekoitus tuo luksusta arkeen ja lämmittää kylminä talvi-iltoina.
Lapsellisen helpot vihannessämpylät valmistuvat kätevästi valmiista vihannessoseesta. Näitä kannattaa leipoa yhdessä lasten kanssa.
Rusinoista, banaanista ja kaurahiutaleista syntyy herkullisia keksejä, joihin ei tarvitse lisätä yhtään ylimääräistä sokeria.
Soil on maa-aineksen näköinen syötävä kaakaomuru. Käytä kaakaomurua efektinä jälkiruoissa. Tämän voi valmistaa myös ilman pähkinöitä.
Suklaapannukakut, maapähkinävoi-kinuski ja banaani muodostavat suloisen yhdistelmän suolaista ja makeaa, jota on vaikea vastustaa.
Iloisen värinen savusiikatäyte sopii täydellisesti Snäkkärin päälle. Kokeile myös vaikkapa voileipäkakun täytteenä.
Jouluinen kahvikakku, jota mehevöittävät Sun-Maidin rusinat. Tämä kakku maistuu varmasti myös muulloinkin kuin jouluna! Kokeile jo tänään.
Rusinabagelit ovat täydellisiä aamiaisella, välipalana, brunssilla tai iltapalana. Suolaisella tai makealla täytteellä.
Hungry Chefin Crêpes -mixillä valmistat herkulliset täytetyt krepit lisäämällä vain veden jauhoseokseen. Täytä avokado-raputäytteellä!
Lagom kanafileestä valmistat helposti ruokaisan tahnan Snäkkärille tai leivälle. Täyteläiset maut saavat raikkautta omenasta ja sitruunasta.
Vegaanisen myskikurpitsahummuksen maun salaisuus on paahdetussa kurpitsassa ja valkosipulissa. Herkullinen hummus sopii myös lisukkeeksi.
Pähkinäinen voi maistuu täydelliseltä rosmariinilla maustettuna. Levitä kerros rosmariinivoita snäkkärin pääälle ja nauti.
Tässä vaaleassa pizzassa tomaattikastike korvataan valkosipuliöljyllä. Makua pizza blancoon tuovat vuohenjuusto ja tuoreet kantarellit.
Hyytävän herkullinen Halloween -vanukas maistuu kaikenikäisille. Ohje on monivaiheinen, mutta helppo. Valmistetaan päivää ennen tarjoilua.
Itsetehty suklaavanukas maustettuna ripauksella vaniljaa. Aivan kuin joskus ennen ja suklaisen täyteläisen maun reseptissä takaa Van Houten!
Henkäyksenohuet, ranskalaistyyppiset Tuile -keksit sopivat jälkiruokien koristeeksi tai miksei herkuteltavaksi sellaisenaan!
Silloin kun haluaa hieman oikaista, voi grillipizzaan käyttää Lagomin kanaa tomaattikastikkeessa - tällöin ei tarvitse kastiketta erikseen!
Ciabatta on italialaista leipää parhaimmillaan. Rapea, aromiltaan paahdetun pähkinäinen kuori kätkee sisäänsä ilmavaa vaaleaa vehnäleipää.
Taivaallisen makuinen, hapanimelä rusinalisuke. Kokeile vohveleiden tai lettujen kanssa tai tee aamupuurostasi astetta parempi
Ananaksen makeus yhdistettynä jogurtin happamuuteen on mahtava makupari.Tarjoile lettujen, vohveleiden tai pannarin kanssa tai sellaisenaan!
Nämä helpot herkut on hauska tehdä vaikka lasten kanssa. Rusinat ja banaani tuovat sopivasti makeutta, ilman lisättyä sokeria!
Rusina-chiavanukas tuo vaihtelua aamiaiseen ja välipalaan. Tuoreet marjat ja makeat rusinat kruunaavat tämän herkullisen vanukkaan.
Rusinapulla on parasta herkkua kahvipöytään, joten valmista sitä kerralla paljon! Peltirusinapullassa on reilusti rusinoita ja jogurttia.
Juuresburgundi sisältää syksyn makuja parhaimmillaan! Rusinat tuovat makeutta täyteläiseen pataan, joka lämmittää mieltä ja kieltä.
Bloggaaja Mustarttu otti haasteemme vastaan ja lähti tavoittelemaan mitäs muutakaan kuin aitoa neljän juuston Quattro Formaggia.
Nata otti tavoitteeksi tehdä version Pizza Puttanescasta Hungry Chef –pizzajauhot apunaan. Testaa Natan ohje ja tee paras pizza!
Kun kaipaat vaihtelua salaatteihin. Tässä reseptissä yhdistyy ennakkoluulottomasti suolaiset, raikkaat, happamat sekä makeat maut.
Perinteinen pasharesepti Sun-Maidilta, jossa pashaan lisätään rusinoita, saksanpähkinää ja appelsiinia. Kruunataan appelsiinisiirapilla!
Sima resepti Sun-Maidin tapaan. Simassa yhdistyvät fariinisokerin karamellimainen makeus, sitruunan raikkaus ja pulleina kelluvat rusinat.
Klassikoksi muodostunut banoffee -piirakka saa uutta makua eksoottisista hedelmistä, jotka tuovat raikkautta melko makeaan piirakkaan.
Tarte flambee on pitsan tyyppinen herkku, jonka taikinassa käytetään hiivan sijasta kananmunaa. Parasta pohjasta tulee 00-jauhoilla.
Raikkaat Dolen ananakset, granola ja maustettu ranskankerma. Superherkullinen aamiainen tai maistuva välipala on hetkessä valmista!
Helpot ja nopeat nutellakeksit syntyvät Hungry Chef pizzajauhoista. Täydellisiä kahvin kaverina tai pienenä herkkupalana.
Foccaccia kolmella juustolla on syntisen hyvä leipä, joka sopii herkutteluun sellaisenaan tai vaikkapa alkupalaksi
Dole Tropical Gold ananaspaloista syntyy helppo ja nopea aamiainen kun ne tarjoilee inkiväärillä ja limemehulla tuunatun jogurtin kanssa.
Mami Go Go -blogin Mintun kehittelemä herkkupallero, joka maistuu kaikille herkkusuille varmasti! Vähän kuin mokkapalat suupalan kokoisina!
Mokkapalat taipuvat moneksi, kokeile tätä mokkapalan makuista fudgea perinteisten mokkapalojen sijasta seuraavan kerran!
Quiche Lorraine on perinteinen ranskalainen herkku, jonka reseptissä yhdistyvät kerma, kananmuna, gruyère -juusto ja pekoni.
Teemu Laurell keksi lisätä Chefin pizzajauhoja vohvelitaikinaan. Ja mitä siitä muuta voisikaan syntyä, kuin maailman parhaat vohvelit!
Liemessä-blogin Jenni perehtyy täydellisen pizzan anatomiaan valmistamalla roomalaisen levypizzan. Hungry Chefin jauhoilla tietenkin.
Tämä kaakaoresepti jäljittelee Pariisilaisten teehuoneiden samettisen täyteläistä kaakaota. Vähän sokeria, paljon makua!
Lämmin rusina-mantelijuoma maustetaan ripauksella chiliä. Sopii tarjottavaksi muulloinkin kuin jouluna illanvietoissa tai jälkiruokana.
Riisipuuron hautuessa uunissa on hyvin aikaa keitellä maukas rusinakeitto. Tämä ohje on suorastaan klassikko!