Luumuinen suklaakakku
Luumuisen suklaakakun pohja on ihanan tahmea ja sen päällä on reilusti kuohkeaa luumuvaahtoa. Kakku sopii täydellisesti joulusesonkiin.
Luumuisen suklaakakun pohja on ihanan tahmea ja sen päällä on reilusti kuohkeaa luumuvaahtoa. Kakku sopii täydellisesti joulusesonkiin.
Samettisen pehmeä luumu-piparimousse valmistuu käden käänteessä. Luumu-piparimousse sopii niin pikkujouluihin kuin joulun jälkiruokapöytään.
Hungry Chefin calzone on italialainen herkullinen versio pizzasta, jossa täytteet leivotaan taikinan sisään.
Vihersalaatti sopii lisukkeeksi tai sellaisenaan brunssille. Tähän vihersalaattiin makeutta ja tekstuuria tuovat Sun-Maidin rusinat.
Helppo ja herkullinen tonnikalasalaatti. Täyteläinen tonnikalakastike ja rapea parsa tekevät tästä tonnikalasalaatista ihanan raikkaan.
Raikas alkoholiton vadelma-lime-mojito! Tämä mocktail-resepti tarjoaa täyteläistä makua ja virkistävää tunnelmaa ilman alkoholia.
Mocktail aikuiseen makuun vähäkalorisesta Jalapeno Lime virvoitusjuomasta ja raparperista.
Sitruunainen jäätelö-float virkistämään kuumaa hellepäivää. Herkullinen jäätelö mocktail valmistuu kädenkäänteessä!
Vinkit herkullisen tapas platterin koostamiseen sekä reseptit espanjalaiseen munakkaaseen ja herkulliseen oliiviöljy aioliin.
Herkulliset mini pavlovat mascarponella ja marjoilla. Suklaamarenki vaatii vain ripauksen Van Houtenin leivontakaakaota.
Churro eli espanjalainen munkkitanko herkullisena suklaisena versiona. Nämä kaakaochurrot dipataan chilikaakaokastikkeeseen!
Maistuisiko itse tehty Snickers? Herkullinen Snickers-pelti on täydellinen suolaisen ja makean yhdistelmä.
Herkullinen banaanileipä eli banana bread itse tehdyllä Van Houten nutellalla. Tällä helpolla reseptillä valmistat mehevän banaanileivän!
Pashatorttu on ihanan keveä ja raikas leivonnainen pääsiäiseen. Pashatorttu on kevyempi vaihtoehto perinteiselle pashalle.
Toscakakku ihanan tahmealla luumupiilolla, tietenkin Sunsweet-luumuista. Tämän mehevämpää toscakakkua saa etsiä!
Maapähkinävoi tuo smoothieen ihanaa suolaista makua. Tämä smoothie valmistuu helposti ja nopeasti vaikkapa brunssille.
Raikas sitruunainen kanatagine sopii loistavasti kevääseen ja vaikkapa pääsiäispöytään pääruoaksi. Tagine on marokkolainen klassikkoruoka.
Herkullinen ja makea Hummingbird-kakku syntyy banaanista ja ananaksesta ja se muistuttaa hieman porkkanakakkua.
Nämä rahkapullat täytetään raikkaalla sitruunaisella rahkatäytteellä. Rahkapullat maistuvat erityisesti pääsiäisen jälkiruokapöydässä.
Lehtikaalisalaatti luumuvinegretellä sopii loistavasti talvisesonkiin ja sen salaisuus löytyy kaiken yhteen sitovasta kastikkeesta.
Perinteinen tiramisu on yhdistelmä pehmeää kermaisuutta ja syvää suklaisuutta. Puolukat raikastavat tiramisun tuhtia makua sopivasti.
Juhlavaa ja helppoa - näin tätä luumu-vuohenjuustobroileria voisi kuvailla. Fileiden täytteenä on pehmeitä Sunsweet-luumuja.
Luumu-rusinachutney on täydellinen lisuke joulunajan ruokalajeille. Chutneyn sydän syntyy Sun-Maid-rusinoista ja Sunsweet-luumuista.
Lisää väriä joulupöytään raikkaalla joulusalaatilla. Tämä helppo jouluinen salaatti valmistuu käden käänteessä ja tuo raikkautta joulupöytään.
Perinteikkäät rusinapullat tuovat mieleen isoäidin rusinapullapitkon ja sopivat loistavasti vaikkapa joulupöytään.
Tämä täyteläinen mustikka-kookosraakakakku houkuttelee keveydellään. Tätä raakakakkua ei nimensä mukaan kypsennetä ja makeutta siihen tuovat tietenkin Sunsweet-luumut. Herkullinen raakakakku sopii juhlaan kuin juhlaan!
Sunsweet-luumuista tehty voimasmoothie vie aamusi uudelle tasolle! Tämä terveellinen smoothie resepti valmistuu helposti ja nopeasti 10 minuutissa. Tarjoile aamupalalla, välipalalla tai nauti vaikkapa ennen treeniä.
Herkulliset kimchi-baot sienillä tai nyhtöpossulla vievät makumatkalle Aasiaan. Fermentoitu kiinankaali säväyttää maullaan ja on lisäksi erittäin terveellinen. Teet tavallisesta tavattoman herkullista! 💚
Raikas ja ruokaisa salaatti bowl sopii täydellisesti lounaaksi tai vaikkapa kevyemmäksi illalliseksi. Tämä vitamiinipommi on helppo ja nopea valmistaa.
Hanna Sumarin loihtima mustaherukka-suklaakakku sopii niin valmistujaisiin kuin rippijuhliin. Tässä mehevän marjaisassa reseptissä valkosuklaa täydentää kaakaon ja mustaherukan liiton. Leivo mustaherukka-suklaakakku juhlapöydän kruunuksi.
Valmista herkullinen trifle, joka sisältää itsetehtyä rapeaa granolaa rusinoilla. Sekä granola että trifle valmistuvat helposti ja nopeasti.
Mokkapala-ainekset kauniissa purkissa on ihana lahjaidea! Tässä Hanna Sumarin vinkki jouluiseen mokkapalayllätykseen purkissa.
Tässä ohje jouluiseen rommi-rusinakakkuun. Niin maukas ja mehukas ja säilyy monta päivää! Helppo valmistaa.
Luumurahka on joulun must jälkkäri! Rahka valmistuu kuivatuista luumuista ja saa ripauksen lisämakua raastetusta appelsiininkuoresta.
Mehevä taatelikakku pitää sisällään suklaan ja luumun paloja. Kakku on maidoton, mutta halutessasi voit käyttää soijajogurtin sijaan tavallista jogurttia tai esim. kermaviiliä.
Herkullinen uuniton juustokakku valmistetaan kuivatuista luumuista ja ripauksesta appelsiininkuorta. Ihanan jouluinen juustokakku.
Suklaa-ananaskakku on raikas tuulahdus juhlapöytään. Van Houten kaakaota ja Dolen Tropical Gold ananasta, ei voi tulla kuin hyvää!
Mausteinen rusinakakku sopii loistavasti niin joulupöytään kuin jälkiruokapöytään muutenkin. Tämä rusinakakku on myös oiva ruokalahja.
Mokkapalat, joissa yhdistyvät puolukoiden kirpeys ja kinuskin makeus. Nämä puolukka-kinuskimokkapalat valmistuvat helposti.
Muhkeat ja mehevät Halloween-mokkapalat maistuvat ihanasti suklaalle ja appelsiinille. Koristeina heiluvat haamut ja lentävät lepakot.
Pasta carbonara on klassikkojen klassikko! Kokeile tätä simppeliä reseptiä, jossa on lihan sijaan käytetty tonnikalaa ja kesäkurpitsaa.
Helppo pastaruoka, jonka valmistukseen ei vierähdä kauaa aikaa. Maistuu myös perheen pienimmille ja kasviksia voi vaihtaa oman maun mukaan.
Panzanella on Toscanan alueella ja muualla Italian keskiosissa suosittu kesäinen salaatti. Salaatissa on leipää, tonnikalaa ja kasviksia!
Rio Mare Chilitonnikala sopii moneen reseptiin. Tässä italialaisessa kevyessä arkiruokareseptissä yhdistyy helppous, nopeus ja keveys.
Makaronia tonnikalalla, parsakaalilla, parmesanilla ja maukkailla mausteilla. Helppoa ja maistuvaa arkiruokaa!
Täytetyt paprikat, arkiruokien klassikko, tällä kertaa kuitenkin jauhelihatäytteen sijaan tonnikalatäytteellä.
Herkullinen pasta tonnikalalla ja artisokalla valmistuu alle puolessa tunnissa ja maistuu taivaalliselta. Nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan!
Lapsuudesta tutut mokkapalat aikuiseen makuun. Yhtä helpot leipoa kuin ennenkin, mutta konjakki tekee niistä kahvin kanssa makuklassikon.
Sitruunainen tonnikalasalaatti on kevyt ja raikas lounasruoka, joka sopii hyvin myös pääruoan lisukkeeksi.
Nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan! Pesto-tonnikala-mozzarellapasta valmistuu hetkessä ja maistuu myös perheen pienimmille.
Vegaaniset kesäkurpitsamokkapalat sopivat satokauden mukaan juhlapöytiin. Kesäkurpitsa tekee mokkapaloista mehukkaat.
Aprikoosi-chilimokkapalat on helppo ja nopea valmistaa – ja ne säilyvät maistuvan mehukkaina pitkään. Eksoottista twistiä mokkapaloihin!
Ruokahävikkiä vastaan pullavanukkaalla! Reseptiä muokkaamalla, ananasta ja kinuskia lisäämällä pullavanukas sopii myös juhlapöytään.
Mokkapalat donitseina. Miksipä ei! Mokkapaladonitsit paistetaan donitsipellillä ja kuorrutuksella + koristeilla saa leikitellä!
Suklainen lettukakku, joka valmistuu ilman uunia. Raikkautta ananaksista ja vadelmista, täyteläisyyttä suklaasta. Täydellistä!
Itsetehty sima on parasta, mutta sokerin määrä kauhistuttaa? Ei hätää, täältä löytyy resepti vähäsokerisempaan simaan!
Täytetty lämmin leipä 'ndujalla on sopivan tulinen, ihanan makuinen ja sopii niin alkupalaksi kuin iltapalaksi.
Todellinen herkuttelijan helppo pasta, simpukkapasta 'ndujalla. Sopivasti makua, rakennetta ja näyttävyyttä!
'Nduja sopii mainiosti pastaan! Kokeile Hungry Chefin 'ndujapastaa, joka on nopea, helppo ja herkullinen arkiruoka!
Täydellinen, pitkään kylmäkohotettu pizzapohja parhailla 00-jauhoilla, maukkain 'nduja täytteenä. Hungry Chefin 'nduja-pizza!
Pääsiäislammas 2.0 eli nyhtökaritsaa ja purppurabataattislaw-salaattia pitaleivän sisällä. Modernimpaa otetta pääsiäiseen!
Aurinkoista lemon curdia, marenkikuorrute ja täyteläisen ihana mokkapalapohja. Täydellinen päivitys mokkapaloihin Hanna Sumarin tapaan!
Hieman isompi lapsi osaa tehdä nämä popsit itse, pienempien kanssa näitä on myös hauska pyöritellä. Pääsiäisherkku jokaiseen makuun.
Mokkapalat uudella tavalla, keikauskakun tyyliin ananaksilla höystettynä. Kannattaa kokeilla - ananas kuuluu mokkapalaan!
Yksinkertainen on kaunista, niinkuin tämä Chefin chorizopizza, joka viimeistellään juoksevalla hunajalla. Täydellistä!
Kana-BBQ-ananaspizza. Ei välttämättä voi olla täydellisempää makean ja suolaisen yhdistelmää. Ananas kuuluu kana-BBQ-pizzaan!
Rauhassa kylmäkohotettu taikina, mahtavat täytteet ja nopea paisto. Täydellinen pizza valkoisen pizzan ystäville.
Mokkapalaohje, joka sopii moneen ruokavalioon. Maapähkinävoi tuo mokkapaloihin ihanaa suolaista vivahdetta ja jäätelö kruunaa tämän herkun.
Tacotiistai tai -torstai. Tai mikä päivä vaan! Tee itse pehmeät tacokuoret ja raikkaat täytteet, kokoa ja herkuttele!
Lämmittävä ja maukas sosekeitto bataatista. Sosekeitto valmistuu nopeasti ja kuivatut luumut tuovat siihen uudenlaista suutuntumaa.
Kesäkurpitsapasta on hieman kevyempi vaihtoehto pastalle. Tässä reseptissä klassinen tomaattikastike tuunataan kuivatuilla luumuilla.
Kaurapannukakut omena-luumukompotilla valmistuvat helposti ja nopeasti. Brunssipöydän hittiherkku!
Luumu-pähkinäsuklaat ovat himottavan herkullisia suupaloja. Täydellinen naposteltava makeannälkään ja ihana lahjaidea läheiselle.
Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä on hyväksi todettu kokonaisuus, eikä suotta. Appelsiinilla saat mokkapaloihin raikasta twistiä.
Suolainen vohvelikakku ihastuttaa ja valloittaa varmasti oliivinystävien sydämet. Vohvelit, oliivit ja itsetehty majoneesi, täydellistä!
Pitkällä kylmäkohotuksella saa parasta pizzaa, mutta hieman vähemmälläkin onnistut. Hungry Chefin paras pizzapohjaohje hätäisimmille.
Jouluinen tuulihattukranssi kruunaa jälkiruokapöydän niin maullaan kun ulkonäöllään.
Unelmanpehmeä luumuvaahto on todella helppo ja nopea valmistaa. Herkullinen luumuvaahto hurmaa niin sekaanit kuin vegaanit.
Herkullinen luumu-suklaakakku on ihanan pehmeää ja juuri sopivan suklaista. Täydellinen kakku joulupöytään.
Helppo rusina-siemenleipä sopii moneen ruokavalioon, eikä vaadi kohottelua tai vaivaamista. Ainekset vain sekoitetaan ja leipä uuniin.
Ihanat piparkakku-rusinamuffinssit ovat sisältä tahmeita ja maistuvat aivan piparitaikinalle ja sisältävät rusina-sattumia. Nämä sopivat erinomaisesti pikkujoulutarjottaviksi.
Mudcake jouluisella luumuvaahdolla valmistuu alle tunnissa ja on täydellinen jälkiruoka pikkujouluihin ja joulupöytään. Kokeile!
Sun-Maid -rusinat ovat mukana Koko Suomi Leipoo -ohjelmassa. Ensimmäisessä joulujaksossa teknisenä tehtävänä oli valmistaa pasteija, jonka täytteenä on mm. rusina.
Tiramisun ja Mille crêpes -lettukakun yhdistävä jälkiruoka vaatii ehkä vähän vaivaa, mutta on taivaallisen herkullista!
Kokeile vaihteeksi piña colada -drinkistä makumaailman kopioivaa tiramisua ja ylläty! Raikas maku vie mielen kesään ja aurinkoon
Rommi-rusina, tuo jäätelöstäkin tuttu ajoittain kiistelty maku tuo mahtavaa aromia itsetehtyihin tryffeleihin.
Perinteinen glögi maistuu myös kirpeänä. Kirpeä glögi valmistetaan rusinaglögistä, sitruuna-inkiväärimehusta ja Sun-Maid -rusinoista.
Glögiä on helppo tuunata oman mielen mukaan. Lisää makua glögiin itse tehdyllä rommirusina-siirapilla.
Perinteinen glögiresepti rusinaglögiin. Rusinaglögi syntyy mausteista ja Sun-Maid rusinoista pitkään hauduttamalla.
Tämä herkullinen haamupizza maistuu aivan varmasti myös muulloinkin kuin halloweenina, mutta lokakuun loppuun se sopii erinomaisesti!
Kanapizzaan on helppo ladata reilusti kasviksia, joten päivän saantisuositusten täyttyminen on maukkaampaa kuin koskaan aikaisemmin!
Kesäiseen pizzaan saa helposti upotettua päivän kasvisannoksen! Laita edelliseltä aterialta ylijääneet uudet perunat pizzaan.
Silloin kun herkkunälkä yllättää, on tämä mikrossa tehtävä mutakakku nopea ratkaisu. Ainekset sekaisin, vartin päästä valmista!
Raikas, marjaisa, hedelmäinen ja kauniin punainen mocktail on kesän ykkösjuoma. Raikkaan juoman kruunaavat tuoreet vadelmat.
Täytetty kanapatonki on mitä mainioin retkieväs, joko itsetehdyllä patongilla tai silloin kun laiskottaa, käytä valmista patonkia!
Herkulliset suklaakeksit, jotka on lastattu kauralla, pähkinöillä ja rusinoilla eli täynnä mahtavan hyvää energiaa!
Helppo, mutta herkullinen ja näyttävä jälkiruoka, jonka osat voit tehdä hyvin etukäteen. Vohvelitötterö, joka vie kielen mennessään!
Rommi-luumukakku on melkoinen herkku aikuiseen makuun! Rommissa uitetut luumut tekevät kakkuun hauskan, erilaisen twistin.
Luumu-suklaamousse on maidoton ja vähäsokerinen herkku, johon luumut tuovat kivaa twistiä. Luumut ja suklaa ovat lyömätön yhdistelmä.
Luumu browniet herkkuhampaan kolotukseen! Luumujen ansiosta brownie jää kosteaksi ja mutakakkumaiseksi. Luumut sopivat reseptiin ihanasti!
Luumu-barbeque kastike Sunsweet-luumuista! Tämä herkullinen barbeque-kastike sopii kaikkeen grillaukseen ja on myös kiva lahjaidea.
Luumujäätelöpuikot maistuvat kesähelteellä! Jäätelöpuikot eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria vaan ne makeutetaan kuivatuilla luumuilla.
Mikä voi olla parempaa kuin belgialaiset vohvelit? No vohvelit kermavaahdolla, rommisiirapilla ja tuoreilla marjoilla! Herkkuhetkiin.
Hungry Chefin Pancake mix takaa aina maukkaat amerikkalaiset pannarit. Kun keittelet niiden lisäksi rommisiirapin, on makuelämys taattu!
Vapun herkuimmat donitsit ovat vaniljaisia ja ne dipataan tummaan suklaakastikkeeseen. Kokeile myös muulloin kun vappuna!
Mausta donitsit perinteisellä Van Houtenin kaakaojauheella, letitä, paista, dippaa kinuskikastikkeeseen ja kermavaahtoon. NAM!
Mokkapaloissa parasta on kuorrute. Tässä mokkapalareseptissä kuorrutetta on tarpeeksi, kun nämä mokkapalat tehdäänkin poketyylillä!
Vaihtelua pizzapäivään saa täyttämällä pizza blancon suomalaisilla mauilla. Porolla, puolukoilla ja kantarelleilla. NAM!
Rieskarulla on monikäyttöinen ruoka, tee näitä Lagomin kanarieskarullia alkupalaksi, juhlien cocktailpalaksi ja välipalaksi!
Täytetyt jauhelihakebakot ovat hauskoja ja maukkaita myös lasten mielestä. Sunsweetin luumut sopivat täydellisesti tähän täytteeseen!
Ananassalsa maustaa niin texmex-ruoat kuin paistetun kalan tai broilerin. Maukkaimman salsan saat Dolen ananaksilla.
Sopivan makeat, kirpeillä Sun-Maidin rusinoilla sekä valkosuklaalla aateloidut keksit ovat ihanan pehmeitä ja maukkaita!
Suklaa-laskiaispullat Hanna Sumarin tapaan Hungry Chef pizzajauhoista suklaisella mantelimassalla ja suklaakuorrutteella!
Luumuvispipuuro on mitä mainioin aamu- ja iltapala, joka saa makeutensa pienestä määrästä sokeria ja suuresta määrästä herkullisia luumuja.
Hyvä kotitekoinen granola on yksi ihanimmista aamupaloista ja myös hyvä lahjaidea! Sunsweet-luumut sopivat granolaan kuin nenä päähän.
Tällä kerrostuorepuuro-reseptillä viet terveellisen aamiaisen aivan uudelle tasolle. Helppo resepti ja herkullinen lopputulos.
Kuitupitoinen luumu-suklaasmoothie Sunsweet-luumuista ja Van Houten-kaakaojauhoista. Terveellinen herkku tai välipala arkeen!
Perinteisestä joulun jälkiruoasta luumurahkasta inspiraationsa saanut astetta juhlavampi luumujuustokakku! Täydellinen joulun jälkiruoka!
My Bliss Ktchn loihtima vegaaninen ja gluteeniton joulupavlova-resepti! Kepeä, makea ja ihana joulupöydän herkku luumutäytteellä.
Rocky Road -tyyppinen joulupelti on ihana päätös jouluaterialle. Teetpä sitten itselle tai lahjaksi, kannattaa tätä tehdä reilusti!
Joulupöydän kunkun ei tarvitse olla kinkku. Tämä hedelmäinen ja pähkinäinen kalkkunarulla on maukas vaihtoehto, kokeile!
Rapeat, maukkaat vohvelit ovat superherkullisia ja niistä saa näyttäviä annoksia. Karamelliomenapäällinen kruunaa tämän herkun.
Mehevä lihapata on hyvä vaihtoehto pääruoaksi mihin tahansa juhla- tai arkipöytään. Täyttävä, lämmittävä pata voi olla joulupöydän kruunu.
Saaristolaistyyppinen pataleipä vaatii hieman aikaa, mutta on sen arvoista. Tämä yön yli kohotettava leipä sopii vaikka joulupöytään!
Itsetehty karamelli on parasta! Kokeile tätä Van Houtenin suklaatoffeeta eri tavoin maustettuna. Itselle tai lahjaksi.
Yllätys ystävälle, lahja lähimmäiselle, ihanuus itselle. Appelsiinitryffelit on helppo tehdä itse ja pakata nätisti.
Kahvikakkujen klassikko, piimäkakku on maistuva, helppo tehdä ja säilyy hyvin. Tämä kakku sopii juhliin kuin juhliin!
Rapsakat, italialaiset leipätikut eli grissinit, maistuvat sellaisenaan tai salaatin kanssa. Kokeile myös dipattuna hyvään oliiviöljyyn!
Leipä kuin taideteos! Päästä luovuus valloilleen kukkafocacciaa leipomalla. Chefin jauhoilla ja Borgesin öljyllä makukin on kohdallaan!
Tämä pataruoka vie kielen mennessään! Maukas ja mausteinen kasvis-pataruoka lämmittää viileällä säällä.
Tämä ravinteikas ja herkullinen gluteeniton Sunsweet-luumuleipä sopii joulupöytään ja moneen muuhunkin juhlapöytään täydellisesti.
Suklainen maku korostuu luumujen ansiosta tässä Hanna Sumarin meille kehittelemässä luumusuklaakakkureseptissä. Kakku on gluteeniton!
Aikuiseen makuun osuva, täyteläinen suklaakakku joka on myös gluteeniton. Voiko täydellisempää ollakaan!
Parhaat ja aidot Lucia-pullat on maustettu sahramilla ja koristeltu Sun-Maid-rusinoilla, tietenkin! Herkkuja joulun odotukseen.
Vehnättömät kaakao-kookosmuffinit Sun-Maidin ja Van Houtenin tapaan. Maku taateleista, rusinoista, kaakaosta ja kookoksesta.
Sunsweetin luumuilla voi korvata leivonnassa rasvaa ja sokeria. Kokeile näitä maukkaita keksejä ja ylläty niiden herkullisuudesta!
Kuuman kesäpäivän unelmajuoma, minttuinen jääkaakao sopii vaikka jälkiruoan korvikkeeksi! Van Houtenin kaakaosta tehtynä täyteläinen suklaanmaku on taattu.
Aito ranskalainen briossi, (brioche), leivotaan käyttäen runsaasti kananmunia ja voita. Chefin Sämpyläjauhot soveltuvat tähän briossiohjeeseen erinomaisesti!
Nämä sokeribriossit on kuin luotu hitaisiin viikonloppuaamuihin! Brunssipöydän ehdoton hitti, jota kannattaa kokeilla, vaikka se aikaa viekin!
Rapeaa vohvelia, valuva uppomuna ja kaiken kruununa tietenkin itsetehty hollandaisekastike. Silloin kun brunssipeli käy kuumana, tällä voitto on taattu!
Vapun suosikkijuoma, sima, saa ihanan punaisen värin ja maukkaan maun pakastemansikoista. Ota resepti talteen ja nauti myös muulloinkin!
Jättisuklaakeksi, jossa mehevyyttä tuovat Sunsweetin luumut, on herkuttelijan unelma. Jaettavaksi tai suurempaan herkkunälkään sopiva leivonnainen.
Gluteeniton ei tarkoita kuivaa tai mautonta! Tämä suklainen kakkupohja maistuu varmasti kaikille. Van Houtenin perinteisellä kaakaolla onnistut.
Klassikon kanssa ei voi mennnä vikaan. Kana-caesarsalaatti nopeasti, helposti ja herkullisesti Lagomin kanafileistä. Kokeile!
Luumut tuovat mehevyyttä ja makua myös liharuokiin. Kokeile ja ylläty kuinka mureaksi liha tuleekaan tässä lammaspatareseptissä luumujen kera!
Resepti rommirusinajäätelölle, joka onkin jallurusinajäätelö. Kokeile sellaisenaan tai leivo herkulliset browniet kaveriksi.
Suklaamuna pashatwistillä. Koska töhnämuna on niiin last season! Tämän kevään hitti on pashamuna, uskalla kokeilla ja ylläty!
Vaikka kombucha on sellaisenaankin herkullista, välillä tekee mieli tehdä jotain uutta. Kokeile tätä kombucha-lime-chili-mocktailia ja herkuttele!
Alusta asti itsetehty hampurilainen maistuu varmasti! Sämpylä Hungry Chefin jauhoilla, täytteet joko tällä ohjeella tai oman maun mukaan!
Mitä on pizza ilman tomaattikastiketta?!? No pizza bianco tietenkin! Herkullisen pizzan juju on mascarponejuusto, jonka omintakeinen maku yllättää.
Kesäisen keltainen, aurinkoinen Spring -mocktail on helppo, mutta näyttävä drinkki alkoholittomaksi vaihtoehdoksi. Kombuchaa parhaimmillaan!
Mehevät ja tumman suklaiset poppari-kinuskibrowniet sulavat suussa. Popcornit antavat kivaa sitkeyttä brownien rakenteeseen
Silloin kun tekee mieli jotain todella hyvää, Van Houten kaakaojauheella lettuihin ja täytteeseen saa ihanan täyteläistä suklaan makua!
Itsetehty lasagne vie aikaa, mutta lopputulos on vaivan arvoinen! Italialainen kotiruokaklassikko maistuu koko perheelle!
Pienellä esivalmistelulla ja valmiita tuotteita apuna käyttäen arkenakin voi herkutella! Täytteitä vaihtamalla sopii monelle!
Tämä pizzantapaisen lätyn ohje on helppo ja nopea, herkullinen ja sopivilla täytteillä sopii moneen ruokavalioon! Illanvieton hitti.
Dippejä on helppo tehdä itsekin, täältä löydät reseptit hernehummukselle, tomaattitapenadelle ja avokadosalsalle.
Väriterapiaa ja helppoutta arkiruokiin tarjoaa Peggy Lagomin kanafileiden avulla. Tämä kana-kasvispelti valmistuu helposti yhdellä pellillä
Hungry Chef toi parhaat erikoislihasta tehdyt pihvit pakastealtaisiin. Pyöräytä pasta vasikan entrecoten seuraksi ja nauti!
Iberico-possu on takuulla mureaa ja herkullista. Se sopii myös mainiosti ruokaisaan salaattiin. Kokeile myös muulla proteiinilla!
Jack Link'sin parasta beef jerky -kuivalihaa salaattiin? Kokeile itse ja totea, miten herkullinen lisuke couscous-salaatti voikaan olla.
Jouluinen chutney on erinomainen lisuke porsaanpihveille tai vaikkapa joulukinkulle. Maistuu varmasti myös muulloinkin kuin jouluna!
Jouluinen versio rocky roadista? Meheyttä Sunsweetin luumuista, rapeutta pipareista. Täydellinen pikkulahja tai vieminen purkitettuna.
Vaihtelua juustopöytään tai lisukkeeksi saat näillä grillatuilla, säilötyillä munakoisoilla. Sopii myös hieman erikoisemmaksi ruokalahjaksi!
Raikkaan piparmintun ja täyteläisen suklaan liitto kahvikakussa! Van Houtenin kaakao ja Hungry Chefin jauhot takaavat onnistumisen!
Paakeli vai bagel? Valitse itse. Pääasia on, että nämä mahdottoman herkulliset lohibagelit katoavat parempiin suihin silmänräpäyksessä!
Makeaa, suolaista, kermaista, sanalla sanoen ihanaa! Tämä suklaapiiras on täydellisen koukuttava makujen sinfonia. Valmista ilman uunia!
Pehmeän herkulliset pestolla täytety sämpylät, pestosolmut ovat niin herkullisia, että niitä voi syödä vaikka sellaisenaan.
Vaalea Sämpyläjauho sopii erinomaisesti myös leivontaan. Kokeile vaikka tätä suklaapullavuokaa, jonka ihana suklainen sisus hurmaa kaikki.
Myslisnäkkärin rapeus ja mahtava annos siemeniä yhdessä pehmeän juuston ja makean viikunan kanssa on lyömätön makuyhdistelmä!
Herkullisen värinen punajuuripesto sopii MysliSnäkkäriin kuin voi leivän päälle. Koska Snäkkäri ansaitsee jotain hieman parempaa.
Vie popparit uudelle levelille ja pyöräytä ne suklaa-chiliseoksessa. Makeaa, suolaista ja rippunen tulisuutta. Täydelliset suklaapopcornit!
Nämä nopeat pikkupizzat voit täyttää haluamillasi täytteillä. Aitoa arkiruokaa -blogin Alexander käytti kanaa ja viikunaa.
Marinoiduista Sunsweet luumuista syntyy mahtavan mehevä luumupiirakka. Vaikka piirakan maut ovatkin jouluiset, maistuu se milloin vain!
Luumut tekevät hyvää ja erityisen hyviä ne ovat marinoituna! Kokeile glögimarinadia tai muuntele oman makusi mukaan. Herkullista!
Peggyn pienessä punaisessa keittiössä hyväksi todetut kanaburgerit luumusalsalla ja ananaksella tietenkin, havaijimeinigeissä kun ollaan!
Maailman parhaat mokkapalat hakusessa? Ei tarvitse enää etsiä! Herkullisen suklainen leivonnainen tehdään tietenkin Van Houtenin kaakaolla!
Ananas kuuluu tähän pizzaan. Ja persikka myös! Grillipizza on ihanan överi retroruoka, joka takuulla saa suupielet hymyyn!
Kun haluat jotain hieman erilaista, laita pizza grilliin ja jätä tomaattikastike kauppaan. Päälle yrttejä ja vaikka syötäviä kukkia!
Kun kaipaat vaihtelua aamupalaan tai haluat herkutella kunnollisella brunssilla, on tämä pannupizza ehdoton ykkönen! Täyttävä ja näyttävä.
Mikäli etsit täydellistä alkuruokaa, etsintäsi on päättynyt! Maukas pizzetta Hungry Chefin 00-jauhoista on yksinkertaisesti herkullista!
Haluatko tarjota alkoholittoman vaihtoehdon? Captain's Bellini on versiointi klassikkodrinkistä - trendikkäällä kombuchalla tehtynä!
Kombucha sopii erittäin hyvin erilaisten alkoholittomien juomasekoitusten pohjaksi. Tässä reseptissä makua tuo kiivi, potkua inkivääri.
Miksi ostaa valmiita salaattikastikkeita, kun herkullisen rakuunavinaigretten pyöräyttää parista raaka-aineesta muutamassa minuutissa!
Helppo ja nopea itsetehty salaatinkastike kruunaa ruokaisat salaatit. Ohjeessa on hapokkuutta omenasiiderietikasta, makeus hunajasta ja potkua sinapista.
Vain neljä raaka-ainetta, joiden avulla saat täydellisen sitruunaisen salaatinkastikkeen. Nopea tehdä, mahtava makuyhdistelmä salaatille.
Falafelit maistuvat usein myös lapsille. Ruokaisammat kanafalafelit pyörähtävät Lagomin kanasäilykettä käyttäen nopeasti valmiiksi.
Juhliinkin pikkusuolaiseksi sopivat kanatapakset ovat rapean maistuvia suupaloja, joita voi mainiosti tehdä myös arkinaposteltavaksi
Lagomin kanafileet ovat erinomainen apu arjen kiireissä. Tämä punainen thai-kanacurry lämmittää niin arki-iltana kuin viikonloppunakin.
Uuniperunoista parhaimmat ovatkin bataatteja ja ne täytetään yrttipestokanalla! Lagomin kanafile on nopea ja helppo käyttää moneen ruokaan!
Kulhoruoka, eli bowl on nopea tehdä ja kaunis katsella. Lagomin kanafileestä tehty sitruunainen täyte kruunaa tämän kanabowlin.
Kun pulled chicken on valmiina purkissa, voi panostaa nyhtökanaburgerin kastikkeisiin ja lisukkeisiin. Tee sipulirenkaat ranskisten sijaan!
Superhelppoon, sitruunaiseen kuivakakkuun lorautetaan kunnon annos oliiviöljyä. Oliiviöljy tekee kakusta kostean ja syventää sen makua.
Maukkaan mehevät raparperi-ananasmuffinsit ovat sopivasti makeita, sopivasti kirpeitä ja taatusti herkullisia. Nopea leivonnainen, kokeile!
Kesän raikkain juustokakku leivotaan Van Houtenin kaakaolla! Tämä paistamatta valmis minttusuklaa-juustokakku maistuu jäätelöfaneille!
Tämä vegaaninen kakku on helppo valmistaa ja vie kielen mennessään. Vaikka se on vegaaninen, ovat raaka-aineet tuttuja ja kakku maistuu kaikille!
Täyteläinen klassikko, uunissa paistettava New York cheesecake, maistuu nyt pehmeän tummalle suklaalle, eikä lainkaan liian makealle.
Raikas Vitamin Well Hydrate taipuu viilentäväksi mocktailiksi, kun siihen lisää hurmaavaa rosmariinisiirappia ja kauniita kukkajääpaloja.
Kevät on yhtä juhlaa ja juhlan kuin juhlan kruunaa täytekakku. Leivo pastellinen unelma myös kesäjuhlien pöytää piristämään.
Viena K taiteili jouluisen suklaakakun. Vienan hyppysissä syntyvät kakut ovat aina vegaanisia ja maistuvia!
Vaniljasta, kookossokerista ja Van Houten kaakaojauheesta tehty kaakaosekoitus tuo luksusta arkeen ja lämmittää kylminä talvi-iltoina.
Lapsellisen helpot vihannessämpylät valmistuvat kätevästi valmiista vihannessoseesta. Näitä kannattaa leipoa yhdessä lasten kanssa.
Rusinoista, banaanista ja kaurahiutaleista syntyy herkullisia keksejä, joihin ei tarvitse lisätä yhtään ylimääräistä sokeria.
Soil on maa-aineksen näköinen syötävä kaakaomuru. Käytä kaakaomurua efektinä jälkiruoissa. Tämän voi valmistaa myös ilman pähkinöitä.
Suklaapannukakut, maapähkinävoi-kinuski ja banaani muodostavat suloisen yhdistelmän suolaista ja makeaa, jota on vaikea vastustaa.
Iloisen värinen savusiikatäyte sopii täydellisesti Snäkkärin päälle. Kokeile myös vaikkapa voileipäkakun täytteenä.
Jouluinen kahvikakku, jota mehevöittävät Sun-Maidin rusinat. Tämä kakku maistuu varmasti myös muulloinkin kuin jouluna! Kokeile jo tänään.
Rusinabagelit ovat täydellisiä aamiaisella, välipalana, brunssilla tai iltapalana. Suolaisella tai makealla täytteellä.
Hungry Chefin Crêpes -mixillä valmistat herkulliset täytetyt krepit lisäämällä vain veden jauhoseokseen. Täytä avokado-raputäytteellä!
Lagom kanafileestä valmistat helposti ruokaisan tahnan Snäkkärille tai leivälle. Täyteläiset maut saavat raikkautta omenasta ja sitruunasta.
Vegaanisen myskikurpitsahummuksen maun salaisuus on paahdetussa kurpitsassa ja valkosipulissa. Herkullinen hummus sopii myös lisukkeeksi.
Pähkinäinen voi maistuu täydelliseltä rosmariinilla maustettuna. Levitä kerros rosmariinivoita snäkkärin pääälle ja nauti.
Tässä vaaleassa pizzassa tomaattikastike korvataan valkosipuliöljyllä. Makua pizza blancoon tuovat vuohenjuusto ja tuoreet kantarellit.
Hyytävän herkullinen Halloween -vanukas maistuu kaikenikäisille. Ohje on monivaiheinen, mutta helppo. Valmistetaan päivää ennen tarjoilua.
Itsetehty suklaavanukas maustettuna ripauksella vaniljaa. Aivan kuin joskus ennen ja suklaisen täyteläisen maun reseptissä takaa Van Houten!
Henkäyksenohuet, ranskalaistyyppiset Tuile -keksit sopivat jälkiruokien koristeeksi tai miksei herkuteltavaksi sellaisenaan!
Silloin kun haluaa hieman oikaista, voi grillipizzaan käyttää Lagomin kanaa tomaattikastikkeessa - tällöin ei tarvitse kastiketta erikseen!
Ciabatta on italialaista leipää parhaimmillaan. Rapea, aromiltaan paahdetun pähkinäinen kuori kätkee sisäänsä ilmavaa vaaleaa vehnäleipää.
Taivaallisen makuinen, hapanimelä rusinalisuke. Kokeile vohveleiden tai lettujen kanssa tai tee aamupuurostasi astetta parempi
Ananaksen makeus yhdistettynä jogurtin happamuuteen on mahtava makupari.Tarjoile lettujen, vohveleiden tai pannarin kanssa tai sellaisenaan!
Nämä helpot herkut on hauska tehdä vaikka lasten kanssa. Rusinat ja banaani tuovat sopivasti makeutta, ilman lisättyä sokeria!
Rusina-chiavanukas tuo vaihtelua aamiaiseen ja välipalaan. Tuoreet marjat ja makeat rusinat kruunaavat tämän herkullisen vanukkaan.
Rusinapulla on parasta herkkua kahvipöytään, joten valmista sitä kerralla paljon! Peltirusinapullassa on reilusti rusinoita ja jogurttia.
Juuresburgundi sisältää syksyn makuja parhaimmillaan! Rusinat tuovat makeutta täyteläiseen pataan, joka lämmittää mieltä ja kieltä.
Bloggaaja Mustarttu otti haasteemme vastaan ja lähti tavoittelemaan mitäs muutakaan kuin aitoa neljän juuston Quattro Formaggia.
Nata otti tavoitteeksi tehdä version Pizza Puttanescasta Hungry Chef –pizzajauhot apunaan. Testaa Natan ohje ja tee paras pizza!
Kun kaipaat vaihtelua salaatteihin. Tässä reseptissä yhdistyy ennakkoluulottomasti suolaiset, raikkaat, happamat sekä makeat maut.
Perinteinen pasharesepti Sun-Maidilta, jossa pashaan lisätään rusinoita, saksanpähkinää ja appelsiinia. Kruunataan appelsiinisiirapilla!
Sima resepti Sun-Maidin tapaan. Simassa yhdistyvät fariinisokerin karamellimainen makeus, sitruunan raikkaus ja pulleina kelluvat rusinat.
Klassikoksi muodostunut banoffee -piirakka saa uutta makua eksoottisista hedelmistä, jotka tuovat raikkautta melko makeaan piirakkaan.
Tarte flambee on pitsan tyyppinen herkku, jonka taikinassa käytetään hiivan sijasta kananmunaa. Parasta pohjasta tulee 00-jauhoilla.
Raikkaat Dolen ananakset, granola ja maustettu ranskankerma. Superherkullinen aamiainen tai maistuva välipala on hetkessä valmista!
Helpot ja nopeat nutellakeksit syntyvät Hungry Chef pizzajauhoista. Täydellisiä kahvin kaverina tai pienenä herkkupalana.
Foccaccia kolmella juustolla on syntisen hyvä leipä, joka sopii herkutteluun sellaisenaan tai vaikkapa alkupalaksi
Dole Tropical Gold ananaspaloista syntyy helppo ja nopea aamiainen kun ne tarjoilee inkiväärillä ja limemehulla tuunatun jogurtin kanssa.
Mami Go Go -blogin Mintun kehittelemä herkkupallero, joka maistuu kaikille herkkusuille varmasti! Vähän kuin mokkapalat suupalan kokoisina!
Mokkapalat taipuvat moneksi, kokeile tätä mokkapalan makuista fudgea perinteisten mokkapalojen sijasta seuraavan kerran!
Quiche Lorraine on perinteinen ranskalainen herkku, jonka reseptissä yhdistyvät kerma, kananmuna, gruyère -juusto ja pekoni.
Teemu Laurell keksi lisätä Chefin pizzajauhoja vohvelitaikinaan. Ja mitä siitä muuta voisikaan syntyä, kuin maailman parhaat vohvelit!
Liemessä-blogin Jenni perehtyy täydellisen pizzan anatomiaan valmistamalla roomalaisen levypizzan. Hungry Chefin jauhoilla tietenkin.
Tämä kaakaoresepti jäljittelee Pariisilaisten teehuoneiden samettisen täyteläistä kaakaota. Vähän sokeria, paljon makua!
Lämmin rusina-mantelijuoma maustetaan ripauksella chiliä. Sopii tarjottavaksi muulloinkin kuin jouluna illanvietoissa tai jälkiruokana.
Riisipuuron hautuessa uunissa on hyvin aikaa keitellä maukas rusinakeitto. Tämä ohje on suorastaan klassikko!
Juhlakauden sormisyötäväksi sopii herkullinen tumma rusinaleipä sillivoin kera tarjoiltuna. Tee leipä hyvissä ajoin ennen tarjoilua.
Sipulinen porsaanlihapata saa raikkaan vivahteen hedelmistä. Tarjoile rusinoilla, omenalla ja luumulla maustettu pata puikulaperunamuusilla.
Rusinat ja rahka ovat herkullinen yhdistelmä. Valkosuklaa maustaa piirakan. Tarjoile rahkapiirakka jälkiruokana tai kahvipöydässä.
Jouluhalko on ranskalainen jouluklassikko. Van Houtenin halko on vaniljainen, suklainen ja täyteläisen kaakaoinen.
Granolareseptiin voi lisätä oikeastaan mitä vain siemeniä, pähkinöitä sekä viljoista valmistettuja hiutaleita, leseitä ja rouheita.
Aamu on päivän paras hetki. Aloita se aurinkoisella smoothiella, jonka voi vaikka valmistaa edellisenä iltana valmiiksi. Ihania aamuja.
Maailman helpoin ja herkullisin Chai Latte lämmittää syksyn ja talven pimeinä päivinä. Parhaimmillaan Chai Latte on ystävien seurassa!
Gluteenittomat mokkapalat, jotka ovat yhtä hyviä kuin perinteisetkin mokkapalat. Mokkapalaguru Prisca Leclercin resepti on myös maidoton!
Nämä vegaaniset manteli-mustikkapannukakut sopivat aamupalapöytään, brunssille tai puhtaasti herkutteluun - ja maistuvat ihan kaikille!
Pizzapohjaan ei aina tarvita tomaattikastiketta. Päällystä pohja reilulla vuohenjuustokerroksella, päälle päärynää raikkautta tuomaan.
Chefin Pizzajauhoista ensin kunnon pizzataikina alle, päälle mozzarellaa ja sinihomejuustoa. Viimeistely herkkusienillä ja pinaatilla.
Täydellinen pizzapohja. Maailman paras pizzataikina syntyy tietenkin Hungry Chefin Nascosto-jauhoista. Lue vinkit täydellisen pizzapohjan valmistukseen.
Tuoreiden mansikoiden ja vadelmien kanssa, extra virgin oliiviöljyllä viimeisteltynä tämä salaatti on taivaallinen makuelämys!
Miedonmakuinen Borgesin oliiviöljy sopii mahtavasti leivontaan, kokeile tätä helppoa omenapiirakkareseptiä!
Pestoa herneistä ja mintusta? Miksipä ei! Kokeile tätä Teemu Laurellin reseptiä, joka maistuu vaikkapa grillipihvin kaverina!
Aina on hyvä sää grillata. Borgesin Classic Oliiviöljy sopii grilliin kuin sinappi makkaraan! Grillivartaat by Teemu Laurell
Sara Ollilan persikka-kana crackersit sopivat niin illanistujaisiin, välipalaksi kuin iltapalaksikin.
Luumut sopivat erinomaisesti yllättäviinkin ruokiin. Kokeile tätä maukasta luumu- perunasalaattia, pehmeistä Sunsweetin luumuista tietenkin!
Sushi voi olla kovin paljon muutakin kuin pelkkää lohta ja ravunpyrstöä. Luumun makeus tuo sushin makuun syvyyttä ja tasapainoa!
Tortillan sisään kääritään tällä kertaa Sunsweetin luumuja yhdessä kasvisten ja raejuuston kanssa. Yllättävän hyvä kombo!
Luumut ovat hämmästyttävän monipuolisia: niitä voidaan käyttää lisäämään makua ja ravitsevuutta erilaisiin perheaterioihin.
Astetta paremmat browniet sisältävät yllättäen Sunsweetin luumuja, jotka meheyttävät, makeuttavat ja tuovat lisäkuituja leivonnaiseen.
Itsetehty mysli saa makeutta ja lisäkuituja Sunsweetin kuivatuista luumuista. Ihana aloitus aamuun, kokeile jo tänään!
Sunsweet-luumut täydentävät klassisesti erilaisia liharuokalajeja ja ovat herkullisia sianlihan ja täydellisiä riistan kanssa.
Luumun täyteläisyys, makeus ja mieto maku sopivat erinomaisesti erilaisiin pirtelöihin. Luumut vahvistavat suklaista makua, kokeile vaikka!
Luumu ja kinkku on mitä oivin makupari! Kun teet valmiiksi isomman annoksen luumusalsaa, voit nauttia monta kertaa tätä herkkua.
Kurpitsakeitto on syksysesongin yksi parhaista keitoista. Kokeile maustaa pirteän keltainen keitto luumuilla ja nauti!
Kuiturikas aamupala, välipala tai jälkiruoka. Sunsweetin luumut sopivat rahkaan enemmän kuin hyvin! Luonnollisesti ilman lisättyä sokeria.
Sunsweet-luumut ovat luontaisesti erittäin makeita ja niiden hedelmäisen herkullinen maku parantaa monia muita makuja.
Erinomainen kaveri intialaiselle tai muulle mausteiselle ruoalle. Sopii myös aamupalan tai iltapalan osaksi tai raikkaaksi välipalaksi.
Inkiväärin kipakkuutta, sitruunan kirpeyttä, vihreän teen hyväätekevät ominaisuudet. Tässä juomassa on kaikki ainekset hyvään päivään!
Kun parsa-aika on parhaimmillaan, kannattaa kokeilla tätä Teemu Laurellin parsa-prosciuttosalaattia tonnikalamajoneesilla. Täydellistä!
Kokonainen kana, joka on maustettu Piri Piri -mausteseoksella on piristävää vaihtelua kanaruokiin. Sopivan tulista!
Itsetehty hummus on käsittämättömän herkullista ja helppo tehdä. Kokeile myös feta-paprikadippiä, joka sopii moneen dippailuun.
Klassinen gazpacho kurkusta, mausteena hieman omenaa. Kylmän keiton kruunaa korianterimaustetut katkaravut!
Salsa Verde maustaa murean häränrintafileen, joka grillataan juuri täydelliseen kypsyyteen tässä Teemu Laurellin reseptissä!
Jälkiruoankin voi tehdä grillissä, kokeile näitä Teemu Laurellin grillattuja persikoita. Koska aina on hyvä sää grillata!
Riisi, kana, liemi vuokaan, sekoitus ja kypsennys – helpompaa kanapaellareseptiä ei ole. Ilman ruskistamista ja aina mureaa!
Välipalaksi, lounaaksi, ennen tai jälkeen treenin. Ihanan maukas kanatoast on nopea valmistaa ja helppo syödä!
Kevyt salaatti toimii lounaana tai välipalana kiireisenäkin päivänä, sillä se on erittäin nopea valmistaa.
Maistuva combo syntyy kädenkäänteessä Lagomin kanafileillä, ja aurinkokuivatuilla tomaateilla, ja saa loppusilauksen cashew-pähkinöistä.
Mantelimaito taipuu niin samettiseen bataattikeittoon kuin itämaisia makuja toistavaan suloisen tuliseen kasviscurryynkin!
Silloin kun mielesi tekee herkutella - hyvällä omallatunnolla! Valmista näitä maukkaita rusinamakeisia, taltuttaa takuuvarmasti makeannälän.
Klassikkojäätelö, joka sopii aikuisempaan makuun on vaniljajäätelö, joka maustetaan rommirusinoilla. Kokeile!
Pannacotta, tämä jälkiruokien klassikko, on helppotekoinen vaikkakin hyytyminen vie hetken. Kannattaa kokeilla tätä reseptiä!
Itsetehty marenki on ihanan kepeä herkku, johon makua tässä reseptissä tuovat Sun-Maidin Kalifornian auringossa kuivatut rusinat.
Täyteläinen juustokakku on klassisen maukas jälkiruoka tai tarjottava kahvin kanssa. Rusinat mehevöittävät ja makeuttavat tämän juustokakun.
Rommirusinajäädykettä on hyvä olla aina varalla pakastimessa. Makeannälän yllättäessä tai lisukkeeksi vaikka suklaakakun päälle.
Graniitta on jäädyke, jonka rakenne syntyy kun sitä sekoitellaan jäätymisen aikana. Tämä jouluinen herkku on kevyt jälkiruoka.
Kun tarvitset nopeasti lisäenergiaa, tämä rusina-banaanismoothie on helppo, herkullinen ja täyttävä vaihtoehto!
Tämä suklaakakkupohja on täyteläinen, mehevä, todella helppo tehdä ja monikäyttöinen. Täytteitä ja kuorrutetta vaihtelemalla tämä kakku taipuu moneen.
Ilman uunia valmistuva, kylmässä hyytyvä suklaajuustokakku on sopiva jälkiruoka kaikille suklaan ystäville. Tähän ei tarvitse liivatetta!
Suklaiset tuulihatut ovat ekstrasuloisia kun pursotat ne sydämen muotoisiksi. Täytteeksi tietenkin jotain suklaista ja ihanaa!
Helposti ainekset sekoittamalla syntyvät syntisen suklaiset muffinssit vievät kielen mukanaan! Näitä tulee tehtyä usein!
Suklaiset kookospallot vievät takuulla isommankin makeannälän mennessään. Kiva resepti kahville, välipaloihin tai muuten vaan herkutteluun!
Tämän täyteläisempää kaakaota ei voi olla olemassa. Maailman paras kaakao maistuu talvisen ulkoilupäivän jälkeen ja pimeinä syysiltoina.
Yllätysvieraille voi leipoa suklaakakkua helposti ja nopeasti. Tämä leivonnainen valmistuu mikrossa nopeasti ja on parhaimmillaan lämpimänä.
Kaakaon pieni kitkeryys sopii täydellisesti porsaanlihan kanssa. Kokeile tätä kermaista kaakao-chilikastiketta!
Raaka-aineita ja mausteita vaihdellen saat ihania, suussasulavia ja kauniita suklaakonvehteja tai -levyjä.
Jälkiruoka, välipala, herkkuhetki. Van Houtenin kaakaosta tehty suklaavanukas on herkullinen, lisäämällä pähkinöitä saat siitä täyttävämmän!
Kuka ei rakastaisi täyteläisen suklaista mutakakkua? Tähän reseptiin ei käytetä lainkaan suklaata, vaan maku tulee Van Houten kaakaosta!
Risottoa hieman eri muodossa kuin yleensä. Näiden risotto-rusinapallojen valmistus vie hetken, mutta lopputulos on vaivan arvoinen!
Ihanan värinen, vielä ihanamman makuinen ruokaisa lisuke punakaalista, jossa makeutta mukana tuomassa Sun-Maidin rusinat.
Vaihtelua perunalisukkeeseen saat tekemällä maukkaita perunakroketteja. Pienellä vaivannäöllä arkinenkin ruoka muuttuu juhlavaksi.
Milloin viimeksi kokeilit jotain uutta? Tästä helposta ja maukkaasta polentareseptistä on hyvä aloittaa, nauti salaatin kanssa.
Maukas, helppo ja nopea paprikakastike, joka sopii todella monen ruoan kanssa nautittavaksi. Kokeile myös dippinä!
Lisukkeisiin vaihtelua saat tällä makeutta, suolaisuutta ja hapokkuutta sisältävällä kesäkurpitsapaistoksella. Kokeile jo tänään!
Kokeile munakasta iltapäivän välipalana tai osana päivällistä ihanaa rusina-munakasrulla joka täyttää jokaisen vatsan.
Risotto vaatii jonkin verran aikaa, mutta on ehdottomasti sen ajan arvoinen. Kokeile lisätä rusinoita ja ylläty!
Värikkään ihana ruoka, jossa rusinat tuovat sopivaa makeutta. Kasviksia vaihtelemalla sekä proteiinilisäyksellä saat vaihtelua.
Voimakkaan vihreää parsakaalia, täyteläisen maukasta kukkakaalia ja fenkolia maustettuna rusinatapenadella. Pasta ei tästä parane!
Lihapullareseptiin kannattaa välillä hakea vaihtelua. Tähän versioon makua tuovat rusinat, aurinkokuivatut tomaatit, feta ja rosmariini.
Nämä rusina-kaurakeksit ovat helppoja ja nopeita tehdä, yllätysvieraille, pieneen makeannälkään tai vaikka brunssipöytään.
Mausteisen lämmittävä currykana on värikäs ja maukas ruoka, joka maistuu arkiruokana. Itämaista vivahdetta currykanaan tuovat rusinat!
Hieman vaivannäköä ja aikaa vaativa, mutta herkullisen ihana jälkiruoka vaikka viikonlopun kiireettömimpiin ruokahetkiin.
Rusinacookies - kaakaon paras kaveri! Parhaimmillaan ne ovat pinnasta rapeita ja sisältä sitkeän pehmeitä. Pelastaa minkä tahansa päivän.
Ihanat uuniomenat maistuvat milloin vain, mutta erityisesti syksyn kirpeissä, pimenevissä illoissa oman sadon omenoita kannattaa hyödyntää.
Aterian kuin aterian kruunaa suklainen rusinaleivos, joka jätetään keskeltä valuvan herkulliseksi. Herkullista jäätelön kanssa tai ilman!
Herkuttelijan aamupalaksi, välipalaksi, jälkiruoaksi, hampparin kaveriksi... Tämä suklaa-rusinapirtelö sopii moneen!
Kinuskikastikkeeseen saa makua ja rakennetta rusinoista. Kokeile vaikkapa juustokakun kaverina tai jäätelön päälle.
Tämä pehmeän täyteläinen mousse on ihanan maukas jälkiruoka, johon makua ja kepeyttä tuo appelsiininkuori.
Retkievääksi, koululaisen iltapäivään, aamiaiselle, pieneen makeannälkään... Rusinapatukat ovat mitä mainioin välipala herkuttelijalle!
Tee vaihteeksi hieman erilainen kanakastike: kookosmaito ja rusinat tuovat itämaisia makuja arjen tuttuun perusruokaan.
Klassinen perunasalaatti saa uutta twistiä Sun-Maidin rusinoista. Oiva lisuke muulloinkin kuin kesällä, kokeile!
Itsetehty pesto valmistuu vaikkapa sillä välin kun pasta kiehuu. Sun-Maidin rusinat sopivat mahdottoman hyvin tähän klassikkoon.
Uunituoreen foccaccian tuoksu on huumaava! Kannattaa kokeilla tätä Sun-Maidin rusinoilla höystettyä versiota.
Tee näitä herkullisia tryffeleitä lahjaksi tai omaksi iloksi! Helpot ja maukkaat makeiset ovat mainio jälkiruoka tai välipala.
Täytetyt paprikat ovat ruokaisa ja maukas vaihtoehto arkiruokiin. Rusinat yllättävät ja sopiva määrä mausteita lämmittää mukavasti
Tee parempi aamupala tai yllätä erilaisella jälkiruoalla. Itsevalmistettu mysli takaa, että rusinoiden määrä on varmasti kohdillaan.
Itsetehty mysli herättää unisimpinakin aamuina ja vie kohti parempaa päivää. Jogurtin kanssa, puuron sekaan rapeutta tuomaan tai maidolla.
Valitse lempihedelmiäsi ja tee niistä rahka välipalaksi, treenin jälkeen tai jälkiruoaksi. Rusinat makeuttavat tämän kevyen hedelmärahkan!
Vastapaistetun leivän tuoksu on vastustamaton ja kun leipään leipoo sisälle rusinoita ja pähkinöitä, on herkutteluhetki taattu!
Käytä tähän herkulliseen sienisalaattiin viime kautena säilötyt sienet. Tämän jälkeen et katsele kaupan sienisalaatteihin päinkään!
Silloin kun lisukkeisiin kaipaa vaihtelua. Tämä lämmin pinaattisalaatti on herkullinen vaihtoehto minkä tahansa ruoan kaverina!
Kiireettömiin aamuihin, viikonlopun brunsseihin, alkupalaksi, välipalaksi... Tee itse nämä ruokaisat leipäset, joissa rusinat yllättävät!
Kokeile couscoussalaattia vaihtoehtona perinteiselle salaatille. Proteiinilisäyksellä tämä salaatti käy myös pääruoasta!
Värikäs aurinkosalaatti piristää. Lisää salaattiin halloumijuustoa, kanaa, kalaa tai muuta proteiinia niin saat täyttävämmän salaatin.
Nopeasti itse pyöräytettävä vinaigrette sopii niin salaattien kastikkeeksi kuin myös lihan ja kalan kaveriksi. Lisää rusinoita ja ylläty!
Itsetehty majoneesi on superherkullista! Kokeile tätä ruokaisampaa versiota, jota voit käyttää levitteenä tai dippailuun.
Ohje itsetehtyyn tapenadeen sisältää yllättäen rusinoita. Kokeile ihmeessä, rusinoiden makeus tasapainottaa oliivien suolaisuutta!