Helppo
4 annosta

Syksyinen suppilovahvero-kuivaliha pizza

Tässä pizzassa yhdistyy suppilovahveroiden täyteläinen aromi ja suolaisen kuivalihan intensiivinen maku. Vaalea, sitruunainen kastike tuo pizzaan ripauksen raikkautta. Todellinen syysherkku!

Valmistusaineet

    Kastike:
  • 200 g ranskankermaa
  • 150 g smetanaa
  • 1 pienen sitruunan mehu
  • 2 valkosipulinkynttä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Valitse itsellesi mieluisa pizzapohjaresepti, voit valita helpon ja nopeamman version tai pohjan, joka kohoaa rauhassa ja pidempään.
  2. Valmista kastike. Sekoita ranskankerma ja smetana. Purista joukkoon valkosipuli ja lisää joukkoon sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Kastikkeesta riittää hyvin neljään pienempään pizzaan tai yhteen isoon peltipizzaan.
  3. Muotoile pizza käsin jauhotetulla leivinpaperilla uunipellin päällä. Levitä pohjalle kastiketta sekä lisää kastikkeen päälle juustoraastetta. Täytä pizza kuivalihalla, punasipulirenkailla ja suppilovahveroilla.
  4. Paista uunissa kiertoilmassa 250-275 asteessa noin 7-10 minuuttia tai ylä-/alalämmössä 275 asteessa noin 10-12 minuuttia tai kunnes pohja alkaa jo vähän ruskistumaan ja juusto on sulanut.
  5. Ja sitten nauttimaan ihanasta pizzasta!

Vinkki! Jos kastiketta jää yli, se sopii erinomaisesti myös pastan kastikkeeksi.

Jaa resepti

Näitä tuotteita tarvitset:

Hungry Chef Pizzajauho Nascosto ”00”

Hungry Chef Pizzajauho Nascosto ”00”

Avaa tuote
Hungry Chef Pizzajauho, 00-vehnäjauho

Hungry Chef Pizzajauho, 00-vehnäjauho

Avaa tuote
Jack Link’s Beef Jerky Original – maustettu kuivaliha

Jack Link’s Beef Jerky Original – maustettu kuivaliha

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.