Parhaimmat reseptit vappupiknikille

Vapun piknik-korin herkkuihin kannattaa panostaa. Perinteisten donitsien ja munkkien lisäksi kannattaa varata mukaan myös jotain suolaista. Hieman ruokaisampi salaatti on erittäin hyvä vaihtoehto, mutta lähes kaikille maistuu varmasti myös pizza!

Pizzavinkit vapun piknik-koriin

Maailman paras pizzapohja syntyy Hungry Chefin 00-jauhoista. Parhaan pohjan salaisuus on, että se tehdään valmiiksi jääkaappiin jo edellisenä päivänä. Täydellisen selostuksen pizzaan parhaiten sopivista täytteistä löydät Teemu Laurell:n vinkeistä, mutta nopeana yhteenvetona täytteissä huomioidaan syöjien toiveiden lisäksi makujen tasapaino. Esimerkiksi suolaisia makuja voi tasapainottaa makeudella, raskaita ja rasvaisia taas tuoreilla kasviksilla.

Hungry Chefin poropizza fiiliskuva

Kevyempää evästä piknik-koriin

Mikäli ähky meinaa iskeä, on piknikille hyvä varata myös kevyempää evästä. Nopeat kanatäytteiset rieskarullat syntyvät kädenkäänteessä ja maistuu taivaallisen hyvälle!

 

Lagom kana-rieskarullat fiiliskuva

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.