Kitchen Joy

Kitchen Joy tuo Thaimaallisen hyvän ruoan jokaiseen ruokapöytään helposti pakkasesta! 5 minuuttia mikrossa ja ateria on valmis.

Katso tuotteet

Thaimaallisen hyvää – makumatka Aasiaan vain viidessä minuutissa!

Nauti aidosta aasialaisen ruoan mausta ilman pitkiä valmistusaikoja ja monimutkaisia reseptejä. Kitchen Joyn laajasta valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat maut ja tulisuudet. Kyseessä ei ole vain ateria – vaan matka, joka vie sinut Thaimaallisen hyvien makujen pariin vain viidessä minuutissa!

Hot Korea – maista uutuusmaku!🔥

Aito korealainen ateria vain viidessä minuutissa?

Kitchen Joyn uusi Korean Chicken -thaikuutio tarjoaa autenttisen maun ja juuri sopivan tulisuuden maistuvaan makumatkaan. Nauti herkullisen korealaisen ruoan mausta ilman pitkiä valmistusaikoja.

Nähdään pakastealtaalla!🧊

Hyppää Kitchen Joyn matkaan

Thaimaallisen hyvää pakkasesta!

Jäätävä nälkä ja hirvee kiire. Mitä sitä tänään taas söisi? 😱 Ei hätää, tee niin kuin Lakko alla olevassa videossa ja kipaise lähikauppasi pakastealtaalla ja nappaa mukaasi mieleisesi thaikuutio. On hottien hottia, on vähän tulista ja on mietoa. Mikä ikinä sitten toimii sulle parhaiten! Lämmität vain 5 minuuttia mikrossa ja ateria on valmis syötäväksi. Nyt myös tulinen uutuus Korean Chicken -thaikuutio kaupoissa! 🔥

Sanothan heipat kitchen boi Lakolle, jos löydät hänetkin pakastealtaalta! 🥡

 

Sisältövaroitus: videossa leikataan kasviksia katsomatta veistä. Videossa esiintyvä henkilö on ammattilainen. Ethän kokeile tätä kotona. Chop chop!

Kitchen Joy -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.