Kitchen Joy

Kitchen Joy tuo Thaimaallisen hyvän ruoan jokaiseen ruokapöytään helposti pakkasesta! 5 minuuttia mikrossa ja ateria on valmis.

Katso tuotteet

Kitchen Joy tuo Thaimaallisen hyvän ruoan jokaiseen ruokapöytään, helposti ja nopeasti!

Aitoa Thaimaalaista pakkasesta.

Thaimaallisen hyvää pakkasesta!

Kitchen Joyn kaikki 15 original thaikuutiota löytyvät kauppasi pakkasesta!

Jäätävä nälkä ja hirvee kiire. Mitä sitä tänään taas söisi? Ei hätää, tee niin kuin Lakko alla olevassa videossa ja kipaise lähikauppasi pakastealtaalla ja nappaa mukaasi mieleisesi thaikuutio. On hottien hottia, on vähän tulista ja on mietoa. Mikä ikinä sitten toimii sulle parhaiten! Lämmität vain 5 minuuttia mikrossa ja ateria on valmis syötäväksi. Nyt myös tulinen uutuus South Thai Chili Curry Chicken thaikuutio kaupoissa!

Sanothan heipat kitchen boi Lakolle, jos löydät hänetkin pakastealtaalta!

 

Sisältövaroitus: videossa leikataan kasviksia katsomatta veistä. Videossa esiintyvä henkilö on ammattilainen. Ethän kokeile tätä kotona. Chop chop!

Tiedote

Tuotantovirheestä johtuen on markkinoille päätynyt pieni erä Kitchen Joy Panang Curry Chicken -thaikuutioita, joihin on päätynyt Kitchen Joy Tom Kha -kastiketta. Kastikkeessa ei ole allergeeneja.

Jos ostamasi tuote on virheellinen, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalaute@lejos.fi, niin hyvitämme tuotteen. Pahoittelemme tilanteesta aiheutuvaa harmia.

Ihan niinku Thaimaassa!

Thaikuutioita on jo 15 erilaista!

Kitchen Joy Thaikuutio tuo Thaimaan luoksesi viidessä minuutissa. Nappaa Thaikuutio pakkasesta ja heitä mikroon ja fiilis on ihan niinku Thaimaassa!

Suomen suosituin Thaikuutio nyt myös vegenä!

Uusi Green Cube Panang on kasvisversio Suomen suosituimmasta Panang Curry Chicken-Thaikuutiosta. Green Cube Panang sisältää herkullista Panang currykastiketta maukkailla soijasuikaleilla ja riisillä. Lämmitä vain viisi minuuttia mikrossa, ja ateria on valmis! Aterian tulisuus on kaksi chiliä viidestä. Nähdään pakastealtaalla!

SYÖ PAREMPAA LOUNASTA

Oletko väsynyt syömään sitä samaa ankeaa lounasta muovirasiasta?
Kitchen Joy tarjoaa sinulle paremman vaihtoehdon: Thaimaallisen hyvät Thaikuutiot pakkasesta!
Voit myös piristää lounaasi katsomalla tämän alta löytyvän Lakon a.k.a Kitchen Boin videon!

Kitchen Joy -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.