Kitchen Joy Panang Curry Chicken with Jasmine Rice 350 g
Kitchen Joy The Original Thaikuutio Panang Curry Chicken on sopivan tulista Panang Curry -broilerikastiketta ja jasmiiniriisiä. Autenttista Thaimaalaista herkullisimmillaan – pakkasesta.
Lämmitä vain 5 minuuttia mikrossa ja ateria on valmis! Thaimaallisen hyvää! Aterian tulisuus on kaksi chiliä viidestä.
Ainesosat
Keitetty jasmiiniriisi 50 % (vesi, jasmiiniriisi 46%, auringonkukkaöljy), kypsennetty broilerinliha 18%, KOOKOSmaito 14%, vesi, sokeri, punainen chili, suola, ANJOVISuute (KALASTA), palmusokeri, valkosipuli, sitruunaruoho, salottisipuli, maissitärkkelys, dekstroosi, galangal, kaffir -limenlehti, kumina, kaffir limenkuori, KORIANTERInsiemen, KORIANTERInjuuri, happamuudensäätöaine (E260)
Kokt jasminris 50% (vatten, jasminris 46%, solrosolja), kokt kycklingkött 18%, KOKOSmjölk 14%, vatten, socker, röd chili, salt, ANSJOVISextrakt (från FISK), palmsocker, vitlök, citrongräs, schalottenlök, majssträrkelse, dextros, galangal, blad av kaffirlime, kummin, skal av kaffirlime, KORIANDER frö, KORIANDER rot, surhetsreglerandemedel (E260)
Ravintosisältö / 100 g
Energia/Energi | 624 kJ / 149 kcal |
Rasva/Fett, | 5,2 g |
josta tyydyttynyttä/varav mättat fett | 4,1 g |
Hiilihydraatit/Kolhydrat, | 15 g |
josta sokereita/varav sockerarter | 1 g |
Ravintokuitu/Fiber | 1,1 g |
Proteiini/Protein | 9,9 g |
Suola/Salt | 0,8 g |
Tuotteen tilaustiedot
EAN koodi | 8858984830326 |
Myyntierä | 6 |
Minimimyyntiaika | 120 pv |
Tuotenumero | 816012 |
Allergeenit
Kookos ja kookostuotteet | Sisältää |
Kalat ja kalatuotteet | Sisältää |
Korianteri | Sisältää |
Lisätietoa
Pakaste, säilytys vähintään -18 °C pakkaukseen merkittyyn parasta ennen -päiväykseen asti. Valmistus: Poista ulommainen muovikalvo. Aseta Kitchen Joy-tuote mikroaaltouuniin ja lämmitä kovalla teholla (900– 1000 wattia) 5-6 minuutin ajan tai kunnes tuote on lämmennyt kauttaaltaan. Ota tuote mikroaaltouunista varoen, sisältö on kuumaa. Sekoita ja tarjoile!
Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä
Kitchen Joy
Brändisivulle