Haastava

Valkosuklaa-rusinavanukas

Hieman vaivannäköä ja aikaa vaativa, mutta herkullisen ihana jälkiruoka vaikka viikonlopun kiireettömimpiin ruokahetkiin.

Valmistusaineet

  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl maitoa
  • 50 g valkosuklaata
  • ½ dl Sun-Maid -rusinoita
  • 4 kananmunankeltuaista
  • ½ dl sokeria
  • ruokosokeria pinnalle

Valmistusohje

  1. Kiehauta kerma, maito ja rusinat, anna jäähtyä hieman
  2. Sulata joukkoon paloiteltu valkosuklaa
  3. Vatkaa keltuaisia sekä sokeria kevyesti ja sekoita joukkoon varovasti rusina-kerma-maitoseos
  4. Kaada seos mataliin annosvuokiin ja kypsennä 95 asteisessa uunissa noin 50 -60 minuuttia. Vanukas on valmis, kun reunaa napauttaessa massa kevyesti heiluu, mutta ei aaltoile
  5. Ripottele päälle sokeria ja karamellisoi pienellä kaasuliekillä
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.