Vähäsokerisempi ananassima reseptikuva
Helppo
4 annosta

Vähäsokerinen sima

Itsetehty sima on parasta, mutta sokerin määrä kauhistuttaa? Ei hätää, täältä löytyy resepti vähäsokerisempaan simaan!

Peggy sai tehtäväkseen uudistaa ja raikastaa perinteisen vappusiman reseptiä. Syntyi kepeä, vähäsokerisempi ja raikas ananassima! Tämä on koko kesäksi sopiva juoma!

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Kiehauta puolet vedestä. Lisää joukkoon sokerit ja ananasrenkaat mehuineen ja sekoita.
  2. Kaada loppu vedestä viileänä sekaan. Ota pieni nestetilkka kulhoon, liuota hiiva sekaan ja sekoita simaseokseen.
  3. Peitä kulho kelmulla ja anna siman olla huoneenlämmössä vuorokausi. Siivilöi ananakset simasta.
  4. Kaada sima puhtaisiin pulloihin. Lisää joukkoon rusinoita ja ripaus sokeria.
  5. Sulje korkit kevyesti kiinni ja nosta viileään noin 6 vuorokaudeksi.
  6. Sima on valmista, kun rusinat nousevat pinnalle. Sima säilyy valmistuttuaan viileässä noin viikon.

Vinkki: Sima valmistuu huoneenlämmössä noin 3 vuorokaudessa ja viileässä noin 6 vuorokaudessa. Muista ilmata korkkeja välillä, jottei pulloon tule liikaa painetta.

Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.