Rusinaglögi
Rusinaglögi tehdään mausteista ja Sun-maid rusinoista pitkään hauduttamalla. Rusinoista tulee glögiin niin makua kuin makeuttakin. Voit tarjota glögin sellaisenaan tai tuunata sen rusinasiirapilla (jätä silloin makeutus pois) tai tehdä siitä kirpeän sweet & sour – glögin.
Helppo
2
annosta
Valmistusaineet
- 1 l mustaherukkamehua
- 6 neilikkaa
- 2 tl kokonaisia kardemumman siemeniä
- 2 cm pala tuoretta inkivääriä
- 1 dl Sun-Maid -rusinoita
- 2 kanelitankoa
- 2 viipaletta appelsiinia
- 1-2 rkl hunajaa tai siirappia
Valmistusohje
- Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vähennä sitten lämpö niin, että glögi ei kiehu mutta pysyy kuumana. Anna hautua kannen alla n.2-2,5h.
- Siivilöi glögi ja tarjoa appelsiiniviipaleiden ja kanelitankojen kanssa.