Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vähennä sitten lämpö niin, että glögi ei kiehu mutta pysyy kuumana. Anna hautua kannen alla n.2-2,5h
Siivilöi glögi
Lisää valmiiseen glögiin maun mukaan sitruuna-inkiväärimehua
Tarjoa Sun-Maidin kirpeiden rusinoiden kanssa
Jaa resepti
Lisää joulureseptejä
Rusinaglögi
Perinteinen glögiresepti rusinaglögiin. Rusinaglögi syntyy mausteista ja Sun-Maid rusinoista pitkään hauduttamalla.
Luumu-piparimousse
Samettisen pehmeä luumu-piparimousse valmistuu käden käänteessä. Luumu-piparimousse sopii niin pikkujouluihin kuin joulun jälkiruokapöytään.
Rusinapullat
Perinteikkäät rusinapullat tuovat mieleen isoäidin rusinapullapitkon ja sopivat loistavasti vaikkapa joulupöytään.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavillaTuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.