Kirpeä sweet & sour glögi
Kirpeä glögi valmistetaan rusinaglögistä, sitruuna-inkiväärimehusta ja kirpeistä Sun-Maid -rusinoista.
Helppo
2
annosta
Valmistusaineet
Rusinaglögi:
- 1 l mustaherukkamehua
- 6 neilikkaa
- 2 tl kokonaisia kardemumman siemeniä
- 2 cm pala tuoretta inkivääriä
- 1 dl Sun-Maid -rusinoita
- 2 kanelitankoa
- 2 viipaletta appelsiinia
- 1-2 rkl hunajaa tai siirappia
- Sitruuna-inkiväärimehua
- Sun-Maid kirpeitä rusinoita
Valmistusohje
- Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vähennä sitten lämpö niin, että glögi ei kiehu mutta pysyy kuumana. Anna hautua kannen alla n.2-2,5h
- Siivilöi glögi
- Lisää valmiiseen glögiin maun mukaan sitruuna-inkiväärimehua
- Tarjoa Sun-Maidin kirpeiden rusinoiden kanssa