Kirpeä sweet & sour glögi

Kirpeä glögi valmistetaan rusinaglögistä, sitruuna-inkiväärimehusta ja kirpeistä Sun-Maid -rusinoista.

Helppo 2 annosta

Valmistusaineet

Rusinaglögi:

  • 1 l mustaherukkamehua
  • 6 neilikkaa
  • 2 tl kokonaisia kardemumman siemeniä
  • 2 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 1 dl Sun-Maid -rusinoita
  • 2 kanelitankoa
  • 2 viipaletta appelsiinia
  • 1-2 rkl hunajaa tai siirappia
  • Sitruuna-inkiväärimehua
  • Sun-Maid kirpeitä rusinoita

Valmistusohje

  1. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vähennä sitten lämpö niin, että glögi ei kiehu mutta pysyy kuumana. Anna hautua kannen alla n.2-2,5h
  2. Siivilöi glögi 
  3. Lisää valmiiseen glögiin maun mukaan sitruuna-inkiväärimehua
  4. Tarjoa Sun-Maidin kirpeiden rusinoiden kanssa