Helppo

Rusinacookies

Rusinacookies – kaakaon paras kaveri! Parhaimmillaan ne ovat pinnasta rapeita ja sisältä sitkeän pehmeitä. Pelastaa minkä tahansa päivän.

Valmistusaineet

  • 150 g tummaa suklaata
  • 250 g voita
  • 2,5 dl fariinisokeria
  • 2 kananmunaa
  • 100 g rouhittua tummaa suklaata
  • 1 dl Sun-Maid -rusinoita
  • ½ dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
  • 6,5 dl vehnäjauhoja
  • 4 tl leivinjauhetta
  • 1 tl soodaa

Valmistusohje

  1. Sulata suklaa vesihauteessa
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää voi-sokerivaahtoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen ja sulatettu suklaa
  3. Kääntele joukkoon rouhittu suklaa, rusinat, pähkinät sekä vehnäjauhot, johon on sekoitettu leivinjauhe ja sooda
  4. Sekoita taikina tasaiseksi
  5. Muotoile taikinasta leivinpaperille tasapaksuisia 5cm halkaisijaltaan olevia cookieseja. Jätä väliä cookiesien välille, sillä ne leviävät paistettaessa.
  6. Paista cookieseja 150 asteisessa uunissa noin 20–30 minuuttia

Tarjoa rusina-cookiesit jäähtyneinä (jos maltat odottaa) kylmän maidon kera.

Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.