Rusina-kaurakeksit
Nämä rusina-kaurakeksit ovat helppoja ja nopeita tehdä, yllätysvieraille, pieneen makeannälkään tai vaikka brunssipöytään. Jo keksien herkullinen tuoksu vie sinut ajatuksissasi mummon pirttipöydän ääreen. Kerro mummolle terveisiä!
Helppo
Valmistusaineet
- 50 g voita
- 2 dl kaurahiutaleita
- ½ dl vehnäjauhoja
- ½ dl rusinoita
- ½ dl tummaa sokeria
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 kananmuna
Valmistusohje
- Sulata voi ja sekoita kaikki ainekset keskenään
- Ota ruokalusikallinen taikinaa ja levitä tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperille. Jätä keksien väliin reilusti tilaa, sillä ne leviävät paistettaessa
- Paista keksit 200 asteessa 8 – 10 minuuttia kunnes reunat muuttuvat kullanruskeiksi
Anna keksien jäähtyä ennen tarjoilua. Tarjoile kylmän maidon kanssa ja unohtumaton herkutteluhetki on taattu!
Sun-Maid - Kalifornian auringon alla kuivatut rusinat, joita kaikki rakastavat! Maukkaat Sun-Maid rusinat sopivat pieneen makeannälkään, lisäenergiaksi, leivontaan tai vaikka matkaevääksi. Katso kaikki maukkaat reseptit!