
Rusina-munakasrulla
Munakas on oiva ruoka muulloinkin kuin aamiaisella. Iltapäivän välipalaksi tai osaksi päivällistä ihana rusina-munakasrulla täyttää jokaisen herkuttelijan toiveet ja vatsan.
Helppo
Valmistusaineet
- 8 kananmunaa
- 1 dl kasvislientä
- 1 pieni sellerin varsi
- 100 g herkkusieniä
- ½ dl rusinoita
- 1 pieni sipuli
- 2 rkl kermaa tai maitoa
- suolaa, currya, pippuria
Valmistusohje
- Riko kananmunat kulhoon, lisää kasvisliemi, kerma (tai maito) sekä mausteet ja vatkaa kuohkeaksi
- Paista pilkottuja vihanneksia, sieniä ja rusinoita keskilämpöisellä paistinpannulla muutama minuutti
- Vuoraa syvä uunipelti leivinpaperilla ja kaada munakasseos uunipellille
- Ripottele päälle rusina-vihannesseos ja laita 175 asteiseen uuniin kymmeneksi minuutiksi
- Kääri valmis munakas pitkittäin rullalle leivinpaperia apuna käyttäen, anna hetken vetäytyä ja leikkaa viipaleiksi
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.