15 min
Helppo
4 annosta

Punajuuripesto-Myslisnäkkärit

Samettisen pehmeä ja täyteläinen punajuuripesto maustaa Myslisnäkkärit syksyn sesongin makuihin. MysliSnäkkäri on leivottu rakkaudella Ullan Pakarin uunissa suomalaiseen puhdaskauraan. Lisäksi se sisältää omenaa, rusinaa ja kanelia.

gluteeniton maidoton

Valmistusaineet

Valmistusohje

Kuori ja raasta kypsä punajuuri. Paahda pinjansiemenet kuivalla paistinpannulla. Laita punajuuri, siemenet, juustoraaste ja mausteet  tehosekoittimeen ja puolet öljystä. Aja seos sileäksi. Lisää loppu oliiviöljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Voitele Myslisnäkkärit punajuuripestolla ja koristele mielesi mukaan. Esimerkiksi timjamilla tai syötävillä kukilla.

Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.