Polenta resepti
Milloin viimeksi kokeilit jotain uutta? Tästä helposta ja maukkaasta polentareseptistä on hyvä aloittaa.
Helppo
Valmistusaineet
- 1 l kasvis- tai kanalientä
- 2 dl polentaa
- 1 dl parmesanjuustoa raasteena
- 2 rkl voita
- ½ dl rouhittuja pistaasipähkinöitä
- ½ dl rusinoita
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Kiehauta rusinat ja kasvis- tai kanaliemi kattilassa
- Vatkaa polenta liemeen ja anna kiehua hiljalleen 5-6 minuuttia
- Lisää parmesanraaste, voi sekä mausteet ja sekoita tasaiseksi
- Kaada seos vedellä huuhdeltuun vuokaan ja jäähdytä
- Leikkaa valmis polenta 3 cm kuutioiksi ja paista kuutioita pannulla hetken aikaa
Tarjoile salaatin kanssa tai lisäkkeenä lihalle.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.