Helppo

Pizza Quattro Formaggi

Lifestyle-bloggaaja ja somevaikuttaja Mustarttu otti haasteemme vastaan ja lähti tavoittelemaan mitäs muutakaan kuin sitä aitoa italialaista Pizza Quattro Formaggia. Pohjana toimi Hungry Chefin täydellisen pizzapohjan ohje. Mustartun oma raati antoi arvionsa Quattro Formaggin (eli neljän juuston pizzan) lopputuloksesta, mutta mitä mieltä sinä olet?

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää joukkoon vesi ja oliiviöljy – vaivaa taikinaa, kunnes se on sileää mutta tahmeaa.
  3. Siirrä taikina jauhotetulle työtasolle ja leikkaa 4 osaan. Tee taikinasta palloja jauhojen avulla. Nosta sopivaan astiaan, voitele öljyllä ja peitä astia kelmulla.
  4. Anna taikinan muhia jääkaapissa yön yli.
  5. Painele taikinapallot jauhojen avulla noin sentin paksuisiksi ja reilun kämmenen kokoisiksi kiekoiksi. Jauhota kiekot kevyesti, peitä kelmulla ja anna levätä 2 tuntia.
  6. Lämmitä pizzakivi uunin kanssa niin kuumaksi kuin saat vähintään 45 minuuttia ennen paistamista (sähköuunissa suosittelen käyttämään myös grillivastimia).
  7. Pyörittele taikinasta haluamasi kokoisia pizzapohjia hyvin jauhotetulla työtasolla.
  8. Täytä pizza juustoilla, lorauta päälle vähän oliiviöljyä
  9. Liu’uta pizza paistokivelle (esim leivinpaperin avulla) ja paista 6-8 min kunnes pohja on rapsakka sekä juusto ruskistunut.
Jaa resepti

Hungry Chef -tuotteet

Hungry Chef Pizzajauho, 00-vehnäjauho

Hungry Chef Pizzajauho, 00-vehnäjauho

Avaa tuote
Hungry Chef New Orleans Pancake mix -jauhoseos

Hungry Chef New Orleans Pancake mix -jauhoseos

Avaa tuote
Hungry Chef Pizzakastike

Hungry Chef Pizzakastike

Avaa tuote
Yksityinen: Hungry Chef ’Nduja Calabrialainen salamilevite

Yksityinen: Hungry Chef ’Nduja Calabrialainen salamilevite

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.