Paistettua viikunaa ja hunajaista juustoa -Myslisnäkkärit
Paistetut viikunat ja hunajalla maustettu italialainen tuorejuusto sopii täydellisesti hedelmäisten Myslisnäkkäreiden kanssa. Rikkomalla Myslisnäkkäreitä pienemmiksi sopivat nämä mainioiksi cocktailpaloiksi tai alkuruoaksi.
10
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
Raaka-aineet:
- 4 Myslisnäkkäriä
- 3 viikunaa
- 10 g voita
- 1 dl Ricotta juustoa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 rkl pistaasipähkinöitä
Valmistusohje
Huuhtele ja kuivaa viikunat. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Paista viipaleet voissa kuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin. Ota viipaleet pannulta pois ja anna jäähtyä hetki. Voitele Myslisnäkkärit juustolla, asettele päälle viikunan viipaleet ja mausta hunajaviivalla. Rouhi pistaasipähkinöitä päälle ja nauti.