Helppo

Brownieresepti luumuilla

Ehkä vähän odottamattonta, mutta luumut lisäävät raikkaan ja hedelmäisen lisän myös browniehin. Tätä browniereseptiä on pakko kokeilla; sopii erinomaisesti joulupöytään!

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 180 °C:een. Leikkaa suklaa paloiksi ja sulata vesihauteessa.
  2. Keitä vesi ja sokeri. Kaada vesi-sokeriseos luumujen päälle ja siirrä sivuun hetkeksi. Laita puolet saksanpähkinöistä yleiskoneeseen ja jauha hienoksi, rouhi toinen puoli pähkinöistä karkeaksi rouheeksi. Soseuta luumut.
  3. Erottele munankeltuaiset munanvalkuaisista. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita munankeltuaiset, sulatettu suklaa, kaneli ja luumusose. Kääntele puolet valkuaisvaahdosta varovasti suklaaseokseen. Sekoita keskenään vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe, siivilöi jauhot taikinaan. Lisää taikinaan myös hienoksi jauhetut saksanpähkinät. Lisää loppu munanvalkuaisvaahdosta ja saksanpähkinärouhe taikinaan.
  4. Vuoraa neliön mallinen uunivuoka (n. 26 x 16 cm) leivinpaperilla, kaada taikina vuokaan ja tasoita. Paista 20-25 minuuttia. Jäähdytä.
  5. Sulata suklaa vesihauteessa. Leikkaa jäähtynyt brownie 16 osaan. Laita tippa sulaa suklaata jokaisen brownien keskelle ja paina siihen luumu. Koristele halutessasi kaakaojauheella.
Jaa resepti

Tuotteet

Sunsweet Kivettömät luumut pussi

Sunsweet Kivettömät luumut pussi

Avaa tuote
Van Houten Cacao – perinteinen kaakaojauhe

Van Houten Cacao – perinteinen kaakaojauhe

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.