Luumu browniet
Luumu browniet herkkuhampaan kolotukseen! Luumujen ansiosta brownie jää kosteaksi ja mutakakkumaiseksi. Luumut tuovat rakenteen lisäksi makeutta. Tämän herkullisen reseptin on meille loihtinut Sanna Hiltunen.
- gluteeniton
- Jälkiruoat
Valmistusaineet
- 1,2dl Borges oliiviöljyä
- 100g Sunsweet-luumuja
- 1dl hunajaa tai siirappia
- 1dl kasvijuomaa tai maitoa
- 100g tummaa suklaata
- 90g mantelijauhoa
- 1dl Van Houten-kaakaojauhetta
- 1/4tl suolaa
- 2tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Laita blenderiin oliiviöljy, luumut, hunaja tai siirappi ja kasvijuoma/maito. Soseuta. Sulata suklaa ja sekoita soseeseen.
- Laita kuivat ainekset kulhoon ja yhdistä massat. Sekoita tasaiseksi.
- Leikkaa n.21x21cm kokoiseen vuokaan leivinpaperi. Kaada vuokaan ja nosta uuniin. Paista uunissa noin 15min. Brownie saa jäädä kosteaksi.
- Tarjoa kermavaahdon ja marjojen kanssa.