Valmistusaineet
- 1 kurkku
- 3 kpl vihreää omenaa
- 1 kpl valkosipulin kynsi
- 2 rkl vaaleaa balsamicoa
- kourallinen vihreitä viinirypäleitä
- Borges Extra virgin -oliiviöljyä
Vihreä Gazpacho:
- 200 g rapuja
- 1 puntti korianteria
- 1/2 sitruunamehu
- suolaa
- pippuria
Korianterilla marinoidut ravut:
Valmistusohje
Vihreä Gazpacho
- Poista omenoista kota ja leikkaa muutamaan osaan ja laita tehosekoittimeen.
- Lisää joukkoon viinirypäleet ja leikattu kurkku. Aja keitto tasaiseksi.
- Mausta suolalla ja balsamicolla. Ohenna tarvittaessa lorauksella vettä, kunnes saat tasaista keittoa.
- Lisää päälle tilkka oliiviöljyä ja nauti korianterilla maustettujen rapujen kanssa.
Korianterilla marinoidut ravut
- Lisää rapujen joukkoon hienonnettu korianteri, mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.
- Tarjoile raikkaan gazpachon kera.