Kaakao-chilikermakastike lihalle
Kaakao ja chili sopivat täydellisesti yhteen tässä kermakastikkeessa, joka on helppo ja nopea tehdä.
Helppo
Valmistusaineet
- 1 tl Van Houten kaakaojauhetta
- 1 rkl vehnäjauhoja
- ½ tl kuminaa
- ½ tl paprikaa
- ½ tl kuivattua oreganoa
- ½ tl chiliä
- suolaa, pippuria
- ½ dl lämmintä vettä
- 2 rkl hunajaa
- ½-1 dl kermaa
Valmistusohje
- Sekoita kuivat aineet keskenään.
- Lisää lämmin vesi ja hunaja.
- Sekoita niin kauan, että hunaja liukenee ja seos on tasaista.
- Kiehauta seos nopeasti.
- Lisää kerma.
- Anna kastikkeen kiehua hiljalleen kasaan, tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Tämä kastike sopii erinomaisesti porsaan- tai lampaanlihan kanssa nautittavaksi. Halutessasi lisää potkua ja hieman väriä kastikkeeseen, voit käyttää kastikkeessa tuoretta, silputtua chiliä.