possun noisetit pannulla
30 min
Keskitaso
4 annosta

Iberico-possun noisetit hedelmächutneyllä

Porsaanliha pääsee oikeuksiinsa kun sen seurana nauttii jotain hedelmäistä. Peggy keitteli luumuista, rusinoista ja ananaksista ihanan, jouluisen lisukkeen possun pihveille. Maistuu varmasti myös muulloinkin kuin jouluna!

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Laita pihvit paistoa edeltävänä iltana jääkaappiin.
  2. Ota pihvit huoneenlämpöön 4 h ennen paistamista.
  3. Paista pihvit kuumalla pannulla oliiviöljyssä molemmin puolin, noin 3,5-4 minuuttia per puoli.
  4. Kääri liha folion sisään vetäytymään noin 15-20 minuutiksi. Mausta oman maun mukaan.

Pihvien vetäytyessä ehdit tehdä hedelmächutneyn.

  1. Mittaa kaikki raaka-aineet kattilaan.
  2. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
  3. Poista kanelitanko ja tähtianis.
  4. Annostele pihvien päälle.
Jaa resepti

Tuotteet

Borges Classic oliiviöljy

Borges Classic oliiviöljy

Avaa tuote
Sun-Maid Kalifornialainen rusina

Sun-Maid Kalifornialainen rusina

Avaa tuote
Dole Tropical Gold ananaspalat mehussa

Dole Tropical Gold ananaspalat mehussa

Avaa tuote
Sunsweet Kivettömät luumut pussi

Sunsweet Kivettömät luumut pussi

Avaa tuote
Borges omenasiiderietikka LUOMU

Borges omenasiiderietikka LUOMU

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.