Iberico-possun noisetit hedelmächutneyllä
Porsaanliha pääsee oikeuksiinsa kun sen seurana nauttii jotain hedelmäistä. Peggy keitteli luumuista, rusinoista ja ananaksista ihanan, jouluisen lisukkeen possun pihveille. Maistuu varmasti myös muulloinkin kuin jouluna!
30
min
Keskitaso
4
annosta
Valmistusaineet
Iberico-possun noisetit:
- 4 kpl porsaan noisetteja tai muuta laadukasta pihviä
- 2 rkl Borges Classic oliiviöljy
- suolaa ja pippuria
Hedelmächutney:
- 1 dl Sun-Maid rusinoita
- 1 dl Sunsweet luumuja
- 1 dl Dole ananaspaloja
- 1 rkl Borges luomu omenasiideriviinietikkaa
- 1 dl vettä
- 1 kanelitanko
- 1 tähtianis
Valmistusohje
- Laita pihvit paistoa edeltävänä iltana jääkaappiin.
- Ota pihvit huoneenlämpöön 4 h ennen paistamista.
- Paista pihvit kuumalla pannulla oliiviöljyssä molemmin puolin, noin 3,5-4 minuuttia per puoli.
- Kääri liha folion sisään vetäytymään noin 15-20 minuutiksi. Mausta oman maun mukaan.
Pihvien vetäytyessä ehdit tehdä hedelmächutneyn.
- Mittaa kaikki raaka-aineet kattilaan.
- Anna kiehua hiljalleen välillä sekoittaen noin 10 minuuttia.
- Poista kanelitanko ja tähtianis.
- Annostele pihvien päälle.