Helpot pääsiäispopsit
Herkulliset pääsiäpopsit ovat erityisesti lasten mieleen, koska niiden valmistus on hauskaa ja maku varsin verraton. Rouskuvan suussa sulava pääsiäisherkku “popsitaan” sellaisenaan tai halutessaan ne voi asetella myös tikkuihin. Sun-Maidin rusinat tuovat ihanaa makeutta tähän pääsiäisjälkiruokaan.
- kasvisruoka
- Jälkiruoat
- Pääsiäinen
- Välipalat
15
min
Helppo
20
annosta
Valmistusaineet
Pääsiäispopsit:
- 150 g vaahtokarkkeja
- 2 rkl voita
- 1 dl Sun-Maid rusinoita
- 4 dl riisimuroja
- 2 rkl Borges extra mild oliiviöljyä tai Borges rapsiöljyä
- strösseleitä
Valmistusohje
- Mittaa vaahtokarkit ja voi kattilaan. Sulata seos miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
- Nosta kattila levyltä. Lisää joukkoon rusinat ja riisimurot ja sekoita.
- Anna seoksen hieman jäähtyä, näin popseja on helpompi muotoilla.
- Levitä tarvittaessa öljyä käsiin ja ota lusikalla pieniä taikinapaloja.
- Muotoile taikinasta palloja ja pyörittele strösseleissä.
Vain mielikuvitus on rajana rusinoiden käytössä.
Pieni punainen rasia pitää sisällää mitä herkullisimman tuotteen. Kalifornian auringon alla kuivattuja viinirypäleitä. Rusinat sopivat niin leivontaan kuin ruoanlaittoonkin. Ja kaikki tuntevat nämä lapsuuden napostelavana herkkuna. Mitä sinä teet rusinasta seuraavaksi?
Tutustu Sun-Maid -rusinoihin