Belgialaiset vohvelit marjoilla

Hungry Chefin vohvelimixillä teet helposti herkulliset, rapeita sokerikiteitä sisältävät belgialaiset vohvelit. Kun keittelet lisäksi rommisiirapin, vatkaat kermavaahdon ja varaudut marjoilla, on herkkuhetki taattu. Kuvat ja reseptin meille tarjosi Taste of Nikinmäki.

20 min Helppo 4 annosta

Valmistusaineet

Tarvitset:

  • 1 pss Hungry Chef Belgialainen vohvelimix
  • 2 dl maitoa
  • 100 g huoneenlämpöistä voita
  • 1 rasia mustikoita
  • 1 rasia mansikoita
  • 1 rasia vadelmia
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 levy valkosuklaata
  • 2 dl rommia
  • 2 dl fariinisokeria

Valmistusohje

  1. mittaa rommi ja sokeri kattilaan ja kiehauta.
  2. Anna porista hiljalleen kunnes nesteestä on noin puolet jäljellä ja se on siirappimaista.
  3. Valmista vohvelitaikina pussin ohjeiden mukaisesti.
  4. Anna hetki levätä ja vatkaa sillä välin kermavaahto valmiiksi kylmään odottamaan.
  5. Kuumenna vohvelirauta ja paista vohvelit kullanruskeiksi.
  6. Kasaa vohvelitorni laittaen väleihin aina vähän kermavaahtoa sekä marjoja.
  7. Lusikoi kasan päälle rommisiirappia ja raasta koristeeksi vielä valkosuklaata.