Suklaajuustokakku
Paistamatta valmis, liivatteeton, kylmässä valmistuva suklaajuustokakku on suussa sulava. Tässä reseptissä likaantuu monta kulhoa, mutta lopputulos on vaivan arvoinen!
Paistamatta valmis, liivatteeton, kylmässä valmistuva suklaajuustokakku on suussa sulava. Tässä reseptissä likaantuu monta kulhoa, mutta lopputulos on vaivan arvoinen!
Pohja:
Täyte:
Pohjaan voi kokeilla myös muita kuin Digestive keksejä, esimerkiksi Savoiardi-kekseistä tulee mahtava pohja. Tarjoile suklaajuustokakku kylmänä, koristele suklaarouheella tai kaakaojauheella. Voit halutessasi käyttää maitosuklaan tilalla valkosuklaata tai lisätä suklaista makua lisäämällä suklaan joukkoon Van Houtenin kaakaojauhetta.