Tuorepasta tomaattisella kastikkeella ja entrecotelihalla
180 min
Haastava
4 annosta

Tuorepasta chimichurrin kera Hungry Chefin tapaan

…myönnettäköön, kyllä Taste of Nikinmäki tässä jeesasi enemmän kuin paljon, kehitteli täysin kokonaan tämän(kin) reseptin. Mutta Chef allekirjoittaa tämän! Panosta hieman ja tee pasta itse tai oikaise valmis(tuore)pastalla. Niin tai näin, tämä pasta on hittikamaa!

Valmistusaineet

    Chimichurri:
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 ruukku tuoretta persiljaa
  • 1 chili
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/2-1 tl savupaprikaa
  • pippuria
  • suolaa
  • 1 tl balsamicoa
  • n. 0,5 dl Borges extra-virgin oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Nosta pihvit 4 tuntia ennen ruoanvalmistusta huoneenlämpöön.
  2. Valmista tuorepasta:
  3. Mittaa pizzajauhot työtasolle keoksi ja tee niiden keskelle kuoppa.
  4. Riko kananmunat kuoppaan.
  5. Ala sekoittaa taikinaa hitaasti yhteen.
  6. Vaivaa taikinaa 10 minuutin ajan, kunnes taikina on pehmeää.
  7. Anna valmiin taikinan seistä kaksi tuntia.

Taikinan levätessä voit tehdä valmiiksi chimichurrin:

  1. Halkaise chili pitkittäin ja poista siemenet (jos haluat chimichurrista tulisempaa, jätä siemenet).
  2. Silppua kaikki ainekset pieneksi ja laita kulhoon.
  3. Lisää savupaprika ja balsamico sekä hyppysellinen suolaa ja vähän pippuria.
  4. Kaada öljy sekaan, sekoita ja tarkista maku. Öljyä kuuluu olla sen verran, että kastike on löysää.

Jatka pastan työstämistä:

  1. Leikkaa tuorepastataikinasta pala.
  2. Kauli taikinapalaa pastakoneella kierros kierrokselta taikinalevyä ohentaen.
  3. Nosta 1 – 2 mm:n paksuinen levy ohuesti ripoteltujen jauhojen päälle työpöydälle.
  4. Taittele taikina kasaan ja leikkaa sopivan levyisiä ”nauhoja”

Tai oikaise hieman ja osta kaupasta tuorepastaa 😉

Viimeiset silaukset:

  1. Halkaise kirsikkatomaatit ja pilko sipulit pieneksi.
  2. Lisää pannulle kunnon loraus Borges Classic oliiviöljyä ja lisää tomaatit ja sipulit kuumalle pannulle.
  3. Kuullota hetki ja laske lämpö pienelle.
  4. Anna porista rauhassa ja sillä välin paista entrecote -pihvit: kuumalla pannulla 3 min puoli, laita 15 minuutiksi folioon lepäämään.
  5. Sillä välin kun lihat ovat foliossa niin kypsennä pasta ja lisää Hungry Chefin pizzakastike tomaattien joukkoon pannulle.
  6. Lisää suolaa ja tarkista maku.
  7. Keitä pasta runsaassa, hyvin suolatussa vedessä 1-2 min. Valuta, mutta jätä pari kauhallista keitinvettä sivuun.
  8. Lisää pasta pannulle tomaattien joukkoon ja sekoita hyvin.
  9. Lisää joukkoon 1-2 kauhallista keitinvettä ja sekoita vielä kunnolla sekaisin.
  10. Asettele pasta lautasille, leikkaa pihvit pasta-annosten päälle siivuiksi.
  11. Viimeistele chimichurrilla.
Jaa resepti

Tuotteet

Hungry Chef Pizzajauho, 00-vehnäjauho

Hungry Chef Pizzajauho, 00-vehnäjauho

Avaa tuote
Hungry Chef Pizzakastike

Hungry Chef Pizzakastike

Avaa tuote
Borges Classic oliiviöljy

Borges Classic oliiviöljy

Avaa tuote
Kaikki tuotteet
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.