Peggyn Havaijilainen kanaburger
Kun ihan tavallinen hampurilainen ei vaan riitä, kannattaa kokeilla Peggyn havaijilaista kanaburgeria, jonka kruunaa luumu-ananassalsa!
90
min
Helppo
4
annosta
Valmistusaineet
Näistä hampurilaiset rakentuvat::
- 4 hampurilaissämpylää
- 4 havaijilaista kanapihviä
- 4 cheddarjuustoviipaletta
- luumu-ananassalsaa
- salaattia
- maustekastikkeet oman maun mukaan
Luumu-ananassalsa:
- 2 dl Sunsweet luumuja
- 1 prk Dole ananaspaloja
- 2 rkl ananasmehua
- 1 punasipuli
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Havaijilaiset kanapihvit:
- 4 ohutta broilerin filettä
- 1 rkl oliiviöljyä
Marinadi kanapihveille:
- 1 dl soijaa
- 1 dl ketsuppia
- 1/2 dl ruokosokeria
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 rkl raastettua inkivääriä
Valmistusohje
Valmista ensin luumu-ananassalsa:
- Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa luumut kahtia.
- Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna maustua noin tunti.
Marinoi sitten kanapihvit:
- Kuori ja raasta inkivääri sekä valkosipuli. Sekoita marinadin aineet keskenään.
- Marinoi fileitä noin tunti. Nosta fileet lautaselle ja poista ylimääräinen marinadi pinnasta.
- Paista paistinpannulla tilkassa öljyä kypsäksi ja nosta lopussa juustoviipale pihvin päälle.
- Täytä burger salaatilla, pihvillä, luumu-ananassalsalla ja oman maun mukaan maustekastikkeilla.
Ananas kuuluu pizzaan ja luumu-ananassalsa hamppariin!