Täytetyt vohvelit
Herkullisen nopea kaakaovaahto ja marinoidut mansikat kruunaavat nämä Priscan herkkuvohvelit ja trendiherkku nousee aivan uudelle tasolle!
Valmistusaineet
Marinoidut mansikat:
- 1,5 dl vettä
- 1 dl agave-siirappia
- 1 sitruunan mehu
- 2,5 dl mansikoita
Suklaavaahto:
- 1 dl agave-siirappia
- 1 dl Van Houten kaakaojauhetta
- 2 dl kuohukermaa
Vohvelit:
- 1/2 pss Hungry Chef Belgialainen vohvelimix
- 1 dl maitoa
- 100 g huoneenlämpöistä voita
Valmistusohje
Aloita mansikoiden marinoinnilla:
- Mittaa kattilaan vesi ja siirappi.
- Keitä seosta hiljaisella 5 minuuttia ja lisää sitruunan mehu.
- Perkaa mansikat ja leikkaa lohkoiksi.
- Nosta mansikat kulhoon ja kaada päälle siirappi.
- Nosta jääkaappiin tekeytymään.
Seuraavaksi tee suklaavaahto:
- Mittaa pieneen kulhoon kerma, siirappi ja kaakaojauhe.
- Vatkaa sähkövatkaimella vaahdoksi ja nosta jääkaappiin odottamaan.
Viimeiseksi valmista vohvelit pakkauksen ohjeen mukaan. Tee vohveleista aika ohuita, jotta ne taipuvat tötteröiksi.
Anna vohveleiden jäähtyä ennen täyttämistä.
Valuta mansikat.
Rullaa vohvelit tötterölle mukeihin tai laseihin. Lusikoi pohjalle mansikoita. Lisää päälle suklaavaahtoa ja koristele vielä mansikoilla ja tomusokerilla. Tarjoa heti.