Täytetyt paprikat tonnikalalla
Täytetyt paprikat, arkiruokien klassikko, tällä kertaa kuitenkin klassisen jauhelihatäytteen sijaan tonnikalatäytteellä. Rio Mare-tonnikala on erityisen maukasta ja sopii paprikan täytteeksi loistavasti!
Valmistusaineet
- 3 x 80g Rio Mare ‑tonnikalaa oliiviöljyssä
- 2 keskikokoista punaista paprikaa
- 300 g riisiä
- 1 rkl kapriksia
- 1 nippu mintunlehtiä
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 kevätsipuli
- 1 appelsiini
Valmistusohje
1. Keitä riisi. Riisin kiehuessa purista kapriksista liemi huolellisesti ja valuta Rio Mare ‑tonnikala. Pilko kaprikset, tonnikala, kevätsipuli, valkosipuli ja minttu ja kostuta kaikki ainekset appelsiinin mehulla (muista säästää kuoret).
2. Leikkaa paprikat kahtia, poista varret ja siemenet ja upota paprikat kiehuvaan veteen muutamaksi minuutiksi, kunnes ne ovat kypsyneet hieman. Valuta riisi ja anna jäähtyä.
3. Lisää pilkotut ainekset riisiin ja täytä paprikat seoksella.
4. Ripottele raastettu appelsiininkuori paprikoiden päälle ja paista niitä muutama minuutti uunivuoassa, kunnes täyte on rapeaa.