suolakurkku-jalapenopizza

Suolakurkku-jalapenopizza

0 arviota

Suolakurkku on nyt kuuma juttu – ja sitä löytyy myös meidän pizzasta! Rohkea yhdistelmä suolakurkun kirpeyttä,  jalapenon tulisuutta ja juuston pehmeyttä tekee tästä pizzasta todellisen makupommin! Yksi pala ja olet koukussa.

Valmistusaineet

    Kastike:
  • 200 g ranskankermaa
  • 150 g smetanaa
  • 100 g hienoksi raastettua parmesanjuustoa
  • 1 pienen sitruunan mehu
  • suolaa
  • mustapippuria
    Täytteet yhteen pizzaan:
  • 1 pieni suolakurkku
  • vihreitä jalapenoviipaleita (säilyke)
  • juustoraastetta
  • tuoretta tilliä

Valmistusohje

  1. Valitse itsellesi mieluisa pizzapohjaresepti, voit valita helpon ja nopeamman version tai pohjan, joka kohoaa rauhassa ja pidempään.
  2. Valmista kastike. Sekoita ranskankerma ja smetana. Raasta parmesan hienoksi raasteeksi ja lisää seokseen. Purista joukkoon valkosipuli ja lisää joukkoon sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Kastikkeesta riittää hyvin neljään pienempään pizzaan tai yhteen isoon peltipizzaan.
  3. Muotoile pizza käsin jauhotetulla leivinpaperilla uunipellin päällä. Levitä pohjalle kastiketta sekä lisää kastikkeen päälle juustoraastetta. Täytä pizza suolakurkkusiivuilla ja jalapenorenkailla.
  4. Paista uunissa kiertoilmassa 250-275 asteessa noin 7-10 minuuttia tai ylä-/alalämmössä 275 asteessa noin 10-12 minuuttia tai kunnes pohja alkaa jo vähän ruskistumaan ja juusto on sulanut.
  5. Viimeistele valmis pizza tuoreella tillillä ja nauti!

Vinkki! Jos kastiketta jää yli, se sopii erinomaisesti myös pastan kastikkeeksi.

Jaa resepti
Arvostele
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.