
Sienisalaatti resepti
Syksyn sienisaaliista saa makoisan salaatin, johon rusinat tuovat ihanaa makeutta.
Helppo
Valmistusaineet
- 5 dl liuotettuja suolasieniä
- 1 punasipuli
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- ½ ruukkua tilliä
- ½ dl rusinoita
- 200 g smetanaa
- 2 tl hunajaa
- 2 kaltattua tomaattia
- suolaa ja pippuria
- tuoretta rakuunaa koristeeksi
Valmistusohje
- Silppua sienet, sipuli, valkosipuli, tilli ja rusinat hienoksi silpuksi
- Sekoita smetanaan hunaja ja pippuri. Kalttaa kuoresta viilletyt tomaatit kastamalla ne kiehuvaan veteen noin minuutiksi
- Kuori tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi. Säästä salaattiin myös tomaateista valunut neste
- Sekoita ja koristele tuoreella rakuunalla
Tarjoa paahtopaistin ja tumman leivän kanssa.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.