Pinaattisalaatti
Pinaattisalaatti on ihana, helppo ja maistuva lisuke! Kokeile pihvin, pastan, kalan, kanan… oikeastaan minkä vaan kaverina. Lämmin pinaattisalaatti toimii aterian lisukkeena vuoden ympäri eikä vaadi montaa ainesosaa.
Helppo
Valmistusaineet
- 2 banaanisalottisipulia tai punasipulia
- 50 g pinjansiemeniä
- ½ dl rusinoita
- 150 g tuoretta, nuorta pinaattia
- ½ dl oliiviöljyä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Kuumenna oliiviöljy pannulla, lisää rusinat, pinjansiemenet ja pilkottu sipuli
- Kuullota kunnes sipulien väri muuttuu kullanruskeaksi
- Lisää pinaatti ja pyöritä nopeasti sekaan
Tarjoile heti.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.