Helppo

Rusinapatukka

Retkievääksi, koululaisen iltapäivään, aamiaiselle, pieneen makeannälkään… Rusinapatukat ovat mitä mainioin välipala herkuttelijalle!

Valmistusaineet

  • 1,5 dl Sun-Maid -rusinoita
  • 1 dl cashewpähkinöitä
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 dl mysliä
  • 1 dl rahkaa
  • 1 dl suklaarouhetta
  • 2 kananmunan valkuaista
  • ½ dl hunajaa
  • 1 rkl voita

Valmistusohje

  1. Paahda pähkinät ja mysli kullanruskeaksi paistinpannulla.
  2. Laita kuivat ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä pari kertaa niin, että rakenne hiukan hienonee.
  3. Kääntele sekaan loput aineet ja muotoile patukoiksi.
  4. Paista patukoita 200 asteisessa uunissa 8 – 12 minuuttia paksuudesta riippuen.

Valmiit patukat ovat pinnalta rapeita ja sisältä kosteita.

Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.