
Rusinapatukka
Retkievääksi, koululaisen iltapäivään, aamiaiselle, pieneen makeannälkään… Rusinapatukat ovat mitä mainioin välipala herkuttelijalle!
Helppo
Valmistusaineet
- 1,5 dl Sun-Maid rusinoita
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 1 dl kaurahiutaleita
- 1 dl mysliä
- 1 dl rahkaa
- 1 dl suklaarouhetta
- 2 kananmunan valkuaista
- ½ dl hunajaa
- 1 rkl voita
Valmistusohje
- Paahda pähkinät ja mysli kullanruskeaksi paistinpannulla.
- Laita kuivat ainekset monitoimikoneeseen ja pyöräytä pari kertaa niin, että rakenne hiukan hienonee.
- Kääntele sekaan loput aineet ja muotoile patukoiksi.
- Paista patukoita 200 asteisessa uunissa 8 – 12 minuuttia paksuudesta riippuen.
Valmiit patukat ovat pinnalta rapeita ja sisältä kosteita.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.