![](https://mlqhyfj3p1o0.i.optimole.com/cb:A3vv.6587a/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/ig:avif/https://lejos.fi/wp-content/uploads/2019/04/Rusinamakeinen_day1_14.jpg)
Rusinamakeinen
Silloin kun mielesi tekee herkutella – hyvällä omallatunnolla! Valmista näitä maukkaita rusinamakeisia, taltuttaa takuuvarmasti makeannälän.
Helppo
Valmistusaineet
- 2 dl sokeria
- 2 dl rusinoita
- 2 dl cashewpähkinöitä
Valmistusohje
- Sulata sokeri paksupohjaisessa paistinpannussa. Anna sokerin paahtua sen verran että väri muuttuu meripihkan väriseksi
- Lisää rusinat sekä pähkinät, sekoita kunnolla ja poista pannu levyltä
- Kaada massa leivinpaperin keskelle, taittele reunat päälle ja kaulitse tasaiseksi levyksi
Voit syödä makeista sellaisenaan tai murskata sitä ja sekoittaa vaikka mysliin tai jäätelöön.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.