Rusinamakeinen
Silloin kun mielesi tekee herkutella – hyvällä omallatunnolla! Valmista näitä maukkaita rusinamakeisia, taltuttaa takuuvarmasti makeannälän.
Valmistusaineet
- 2 dl sokeria
- 2 dl rusinoita
- 2 dl cashewpähkinöitä
Valmistusohje
- Sulata sokeri paksupohjaisessa paistinpannussa. Anna sokerin paahtua sen verran että väri muuttuu meripihkan väriseksi
- Lisää rusinat sekä pähkinät, sekoita kunnolla ja poista pannu levyltä
- Kaada massa leivinpaperin keskelle, taittele reunat päälle ja kaulitse tasaiseksi levyksi
Voit syödä makeista sellaisenaan tai murskata sitä ja sekoittaa vaikka mysliin tai jäätelöön.
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.