Mutakakku ohje

Sulan suklainen sisus ja täyteläinen maku hurmaavat mutakakun reseptissä. Tämä mutakakku tekee elämästä taas vähän enemmän elämisen arvoisen!

45 min Helppo 8 annosta

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Voitele halkaisijaltaan n. 25 cm irtopohjavuoka.
  2. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  3. Sulata voi ja sekoita siihen Van Houten kaakaojauhe.
  4. Lisää muna-sokerivaahtoon voi-kaakaojauhoseos ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
  5. Kääntele taikina varovasti sekaisin.
  6. Paista uunin alatasolla 10 – 15 minuuttia. Mutakakun keskusta saa jäädä löysäksi.

Jos haluat kakusta todella suklaisen, sulata taikinan joukkoon muutama palanen tummaa suklaata. Tarjoile mutakakku lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

Van Houten valmistaa sydämet sulattavia herkkuja! Näitä reseptejä ei kannata missata.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.