Luumu browniet

Luumu browniet herkkuhampaan kolotukseen! Luumujen ansiosta brownie jää kosteaksi ja mutakakkumaiseksi. Luumut tuovat rakenteen lisäksi makeutta. Tämän herkullisen reseptin on meille loihtinut Sanna Hiltunen.

Helppo

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  2. Laita blenderiin oliiviöljy, luumut, hunaja tai siirappi ja kasvijuoma/maito. Soseuta. Sulata suklaa ja sekoita soseeseen.
  3. Laita kuivat ainekset kulhoon ja yhdistä massat. Sekoita tasaiseksi.
  4. Leikkaa n.21x21cm kokoiseen vuokaan leivinpaperi. Kaada vuokaan ja nosta uuniin. Paista uunissa noin 15min. Brownie saa jäädä kosteaksi.
  5. Tarjoa kermavaahdon ja marjojen kanssa.