Keskitaso

Marenki

Itsetehty marenki on herkullista ihan sellaisenaan, kokeile marenkia myös vaikkapa jäätelöannoksen tai suklaakakkupalan koristelussa!

Valmistusaineet

Valmistusohje

  1. Vatkaa valkuaisia sähkövatkaimella kunnes vaahto on sileää ja vatkainta nostettaessa pintaan muodostuu teräviä huippuja
  2. Lisää pienissä erissä puolet sokerista koko ajan sekoittaen ja kääntele sitten joukkoon loppu sokeri
  3. Ota ruokalusikallinen massaa ja muotoile pellille leivinpaperin päälle haluamasi kuvio. Ripottele päälle rusinoita ja paista 100 asteisessa uunissa 2-3 tuntia

Anna marengin jäähtyä ja tarjoile suklaamoussen ja tuoreiden marjojen kanssa.

Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.