Kesäkurpitsapaistos
Kesäkurpitsa on oiva lisuke monelle ruoalle, kokeile tätä maukasta paistosta vaihteeksi. Makeutta tuovat rusinat, suolaiset kaprikset ja raikas sipuli siivittävät kesäkurpitsan maukkaimmaksi lisukkeeksi!
Valmistusaineet
- 2 pientä kesäkurpitsaa
- 1 punasipuli
- ½ dl rusinoita
- ½ dl isoja kapriksia viipaloituna
- 1 rkl tuoretta oreganoa
- oliiviöljyä, suolaa ja pippuria
Valmistusohje
- Kiehauta rusinat tilkassa vettä
- Halkaise kesäkurpitsa pituussuunnassa ja viipaloi siitä sentin paksuisia paloja
- Leikkaa punasipuli ohuiksi veneiksi
- Paista kaikkia aineksia tilkassa öljyä miedolla lämmöllä paksupohjaisessa paistinpannussa kunnes kesäkurpitsa on lähes kypsää
- Mausta kesäkurpitsapaistos suolalla ja pippurilla
Tarjoa kesäkurpitsapaistos lihan tai kalan lisukkeena tai sekoita joukkoon kypsää pastaa sekä parmesanjuustoa ja tarjoa pastasalaattina.