Jogurttikuppi
Tee hieman parempi aamupala tai yllätä erilaisella jälkiruoalla. Kiireisinä päivinä kannattaa käyttää valmista mysliä, kiireettömämpinä hetkinä myslinkin voi valmistaa itse!
Valmistusaineet
- 200 g maustamatonta jogurttia
- 1 dl rusinoita
- 1 dl pakastemarjoja
- 1 dl mysliä
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl ruokosokeria
Valmistusohje
- Sekoita yhteen jogurtti, hunaja ja rusinat
- Kokoa annokset kahteen jälkiruokalasiin laittamalla vuorotellen jogurttia ja mysliä sekä marjoja
- Ripottele vielä päälle ruokosokeri ja karamellisoi pienellä kaasuliekillä
Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.