Mausta häränrinta kauttaaltaan suolalla ja pippurilla ja laita uunivuokaan. Hiero päälle marinadi ja lopuksi kaada joukkoon olut.
Laita 180-200 asteiseen uuniin noin 30 minuutiksi, jonka jälkeen laske lämpöä 160 asteesen ja käännä liha. Lisää joukkoon tarvittaessa vettä, jotta liha ei pääse kuivumaan. Anna olla uunissa vielä 45 minuuttia tai kunnes liha on mureaa.
Leikkaa ohutta siivua lihasta ja tarjoile salsa verden kera.
Salsa verde
Yhdistä aineet kulhossa ja aja tasaiseksi sauvasekoittimella.
Mausta pippurilla suolalla ja tarkista maku.
Tarjoile häränrinnan kaverina.
Jaa resepti
Lisää reseptejä
Pappardelle-pastaa tonnikalalla ja artisokalla
Herkullinen pasta tonnikalalla ja artisokalla valmistuu alle puolessa tunnissa ja maistuu taivaalliselta. Nopeaa arkiruokaa parhaimmillaan!
’Nduja simpukkapasta
Todellinen herkuttelijan helppo pasta, simpukkapasta 'ndujalla. Sopivasti makua, rakennetta ja näyttävyyttä!
Välimerellinen lammaspataresepti Sunsweetin tapaan
Luumut tuovat mehevyyttä ja makua myös liharuokiin. Kokeile ja ylläty kuinka mureaksi liha tuleekaan tässä lammaspatareseptissä luumujen kera!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavillaTuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.