Paras mokkapalaresepti - Lejos

Paras mokkapalaresepti

Taikinaan tarvittavat ainekset ja valmistus

Mokkapalojen valmistus alkaa oikeista aineksista! Tarvitset vain pehmeää voita, sokeria, vehnäjauhoja, kaakaojauhetta, leivinjauhetta ja kananmunia. Lisäksi tarvitset maitoa, jotta saat taikinaan sopivan koostumuksen. Mokkapalojen kuorrutukseen tarvitset tomusokeria, voita, vahvaa kahvia ja kaakaojauhetta. Viimeistelyyn nonparelleja tai raastettua suklaata, makusi mukaan. Valitsemalla laadukkaat raaka-aineet varmistat, että lopputulos on varmasti herkullinen. Myös oikeat mittasuhteet ovat tärkeitä, joten noudata reseptiä huolellisesti.
  1. Aloita vaahdottamalla pehmeä voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen, hyvin vatkaten.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Sekoita tasaiseksi, mutta älä vaivaa liikaa, jotta taikina pysyy kuohkeana.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia. Tarkkaile kypsyyttä, sillä uunien tehoissa on eroja. Taikinan tulee jäädä meheväksi, mutta kuitenkin kypsäksi.
Lejoksen valikoimasta löydät laadukkaat kaakaojauheet ja muut leivontaan tarvittavat raaka-aineet. Nappaa parhaat mokkapalareseptimme tästä tai tästä!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.