Joulu on sun!

Jouluna pitää olla pöydässä laatikoita, kinkku, rosolli ja sillit. Vaan mitä jos mikään näistä ei maistu? Kuka päätti, että joulun pitää olla samanlainen aina? Me noustiin kapinaan ja todettiin, että jokaisella voi olla täysin oman näköinen joulu niin ruoan kuin kaiken muunkin suhteen!
Joulu on sun 2020 taustakuva

Alkupalaksi tutkittua tietoa

Jotta voidaan tarjota kaikkea uutta jouluun, pitää ensin tutkia, mitä ei ainakaan haluta muuttaa! Syksyllä 2020 toteutettu tutkimus kertoi, että kinkku on edelleen melkoinen kunkku, mutta mitä muuta tästä tutkimuksesta paljastuikaan?

1. osa tutkimuksesta

Mitä joulupöydästä halutaan jättää pois?

Nuoret aikuiset toivovat enemmän vaihtoehtoja makeisiin jouluherkkuihin eikä kovin moni enää lipeäkalaa nosta pöytään. Käy katsomassa tutkimuksen 2. osasta mielenkiintoisia lukuja siitä, mitkä jouluruoat ovat aikansa eläneet.

2. osa tutkimuksesta

Pizzaa jouluruokana?!

Koska joulu on juuri tekijänsä ja kokijansa näköinen, voi jouluna syödä vaikkapa pizzaa! Täydellisen pizzapohjan ohjeen mukaan vuorokauden kylmäkohotus on pop, mutta onnistuu tämä myös sillä pikaisemmalla otteella! Tärkeintä on käyttää Hungry Chefin 00-jauhoja.

Jouluaaton pizzan pohja on nyt hoidossa, mutta entäs täytteet? Kun valmistetaan pizzaa rennolla otteella, niin kannattaa valita valmis tomaattikastike pohjaksi. Hungry Chef pizzakastike on keitetty hitaasti ja huolella kirsikkatomaateista, joten siinä on paljon makuja. Täytteissä kannattaa pitää mielessä syöjien mieltymykset, mutta tässä pari vinkkiä:

Katso ideat pizzan täytteisiin

Suolaisia makuja voi tasapainottaa makeudella, raskaita ja rasvaisia taas tuoreilla kasviksilla.

Pikkuisia pizzoja joulupöytään

Jos et osaa päättää, millaisen pizzan tekisit, niin tee monta pientä. Minipizzoissa on pientä vain koko. Tällä ohjeella syntyy kahdeksan minipizzaa.

Vähän parempaa pizzaa

Gourmet-pizzat menevät parempiin suihin ja sopivat ennakkoluulottomille vieraille.

Astetta perinteisemmät joulupöydän herkut

Mikäli hieman haluaa perinteissä pysyä, löytyy meiltä myös siihen vinkkejä! Leipomisesta kantautuva ihana tuoksu jos mikä tuo joulun tunnelmaa ja perinteinen rusinasoppa riisipuuron kanssa varmasti vie joulutunnelmaan jo hyvissä ajoin ennen joulua.

Suklaa kuuluu myös joulun aikaan melko saumattomasti, nämä Karita Tykän suklaaluumukonvehdit ovat superherkullisia ja helppoja tehdä!Luumu-suklaakonvehdit

Otetaan siis tänä vuonna rennosti, nautitaan juuri omannnäköisestä joulusta ja pidetään mielessä se, että tärkeintä on yhdessäolo!

Juoma kruunaa juhlapöydän

Punaviini on joulupöydässä melko tuttu valinta, mutta mitä jos tekisikin maistuvat mocktailit tai surauttaisikin smoothien kruunaamaan jälkiruoan? Kahvillekin löytää helposti uusia, maukkaita vaihtoehtoja!

Kahvin korvikkeita

Tuotemerkit

Katso kaikki
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.