Hauskat ja maukkaat välipalat

Monipuoliset ja makoisat välipalat antavat lapselle hyvää puhtia päivään ja iloista mieltä leikkeihin. Katso helpot ja nopeat välipalat lasten makuun.

Peggy kehitteli 2 helppoa ja nopeaa välipalaa, jotka voi vaikka tehdä yhdessä lasten kanssa! Uunituoreet sämpylät ja rusina-banaanikeksit ovat oivallisia vaihtoehtoja lapsille välipalaksi.

Välipaloihin saa helpolla uusia makuja lisäämällä niihin kasviksia, rusinoita ja hedelmäpaloja. Kokeile rohkeasti erilaisia Ella`s kitchen- kasvissoseita sämpylöihin tai pieniin annosmunakkaisiin. Sund-Maid rusinoista, banaanista ja kaurahiutaleista syntyy herkullisia keksejä, joihin ei tarvitse lisätä yhtään ylimääräistä sokeria.

NOMNOM- hedelmäpatukat ja kuutiot ovat niin lapsien kuin aikuistenkin mieleen. Ne ovat myös helppo pakata kassiin mukaan ja nauttia vauhdissa, jos nälkä yllättää kesken kaiken.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.