Barebells - herkulliset proteiinipatukat treenin tueksi

Lejos – suomalainen perheyritys tuo herkulliset proteiinipatukat treenien tueksi

Tervetuloa Lejoksen maailmaan! Suomalainen perheyritys Lejos on toiminut jo yli sata vuotta tuoden maailman parhaita elintarvikkeiden ja juomien brändejä suomalaisten ulottuville. Keskitymme myymään, markkinoimaan ja maahantuomaan raikkaita juomia sekä herkullista syötävää, jotka tuovat arkeen aina jotakin parempaa. Yhtenä Suomen parhaista työpaikoista jatkamme yhä innolla perustajiemme alkuperäisen missiomme toteuttamista ja pyrimme aina tarjoamaan suomalaisille kuluttajille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat.

Miksi proteiinipatukat ovat niin suosittuja?

Proteiinipatukat ovat tulleet jäädäkseen päivittäisen arkeen ja treenirutiinin tueksi. Proteiinipatukan mukaan nappaaminen kiireessä on kätevää ja helppoa! Proteiinipatukat tarjoavat myös herkullisia makuelämyksiä, jotka tekevät treenistä nautinnollisempaa!

Barebells - herkullinen valinta

Barebells on yksi Lejoksen ylpeydenaiheista. Nämä herkulliset proteiinipatukat on suunniteltu tukemaan treeniä ja tarjoamaan ravitsevaa välipalaa kiireiseen arkeen. Barebells-proteiinipatukoita on saatavilla useassa herkullisessa maussa ja patukoiden maku on vertaansa vailla! Barebells-proteiinipatukat valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, jotka tarjoavat ravintorikkaan välipalan. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, joka auttaa lihasten kasvua ja palautumista rankkojen treenien jälkeen. Proteiini myös pitää nälän loitolla, joten patukat ovat täydellinen välipala pitämään sinut energisenä treenien välissä. Valitse suosikkimakusi laajasta valikoimasta ja tilaa verkkokaupastamme jo tänään!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.