Borges-oliiviöljyt - laadukkaat öljyt ruoanlaittoon ja leivontaan

Laadukkaat öljyt luottokumppaniltasi

Lejos on suomalainen perheyritys ja Borges-tuotteiden ylpeä edustaja Suomessa. Yhteistyö Borgesin kanssa takaa meille mahdollisuuden tarjota suomalaisille asiakkaillemme parhaita öljyjä markkinoilta. Borges-öljyn huolellisesti valitut raaka-aineet ja valmistusprosessi takaavat tuotteiden korkean laadun. Borges panostaa jatkuvasti tuotteidensa kehittämiseen ja valikoimassamme onkin monia eri makuvaihtoehtoja kaikenlaiseen ruoanlaittoon. Borges on tunnettu puhtaudestaan, korkeasta laadustaan ja täyteläisestä maustaan.

Monipuoliseen ruoanlaittoon

Borges on kotoisin sieltä, missä oliivipuut kasvavat ja ruoka maistuu aina ihanalle. Borges tarjoaa laajan valikoiman oliiviöljyjä ja ruokaöljyjä, joista löytyy sopiva jokaiseen ruoanlaittotarpeeseen, ne antavat ruoalle aitoja aromeja ja mehevyyttä. Öljyissä käytetyt oliivit kypsyvät Espanjan satoja vuosia vanhoissa oliivilehdoissa. Olipa tarpeesi sitten ruoanlaitto tai leivonta, meiltä löydät varmasti juuri sopivan öljyn. Panostamme asiakastyytyväisyyteen ja haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille parhaita tuotteita elämän eri hetkiin. Borges-öljyt sopivat erinomaisesti monipuoliseen ruoanlaittoon ja leivontaan - kokeile oliiviöljyä paistamiseen, dippien valmistamiseen tai salaattikastikkeiden sekaan. Borges-rapsiöljy on oiva valinta korkean lämpötilan paistamiseen ja leivontaan, kun taas auringonkukka- ja maissiöljyt sopivat mainiosti esimerkiksi leivän tai leivonnaisten valmistukseen.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.