Elintarvikkeiden ja juomien tukkuliike - laatua ja luotettavuutta

Lejos Oy - Laatua ja luotettavuutta

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on vakiinnuttanut asemaansa elintarvikkeiden ja juomien tarjoana jo yli sadan vuoden ajan. Laadukkaiden tuotteiden toimittajana panostamme aina korkeaan laatutasoon ja luotettavuuteen. Valikoimaamme kuuluvat parhaat kansainväliset brändit, jotka tuomme suomalaisten ulottuville. Tarjoamme myös suomalaisille kuluttajille omia tuotemerkkejämme, joita kehitämme ja markkinoimme jatkuvasti. Asiakkaanamme voit siis luottaa siihen, että saat aina parasta laatua ja luotettavaa palvelua. Yksi menestystekijöistämme on pitkäaikainen yhteistyö maailman johtavien elintarvike- ja juomabrändien kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että pystymme tarjoamaan laajan valikoiman hyväksi todettuja tuotteita. Valikoimastamme löydät useita suomalaisten suosikkituotteita, olemme myös erityisen ylpeitä omista brändeistämme, kuten Lagom ja Hungry Chef, jotka on suunniteltu juuri suomalaisten kuluttajien tarpeisiin.

Sitoutumisemme vastuullisuuteen

Lejos on sitoutunut toimimaan vastuullisen yritystoiminnan periaatteiden mukaisesti. Teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme, että valikoimamme vastaa asiakkaidemme tarpeita, mutta samalla myös edistää kestävää kehitystä. Ympäristö on meille tärkeä, ja pyrimmekin valitsemaan tuotteita, jotka minimoivat haitalliset ympäristövaikutukset. Pyrimme toiminnassamme vähentämään jätteen määrää, kierrättämään mahdollisimman paljon ja valitsemaan pakkausmateriaaleja, jotka ovat ympäristöystävällisiä. Lisäksi panostamme siihen, että tuotteemme täyttävät korkeat laatustandardit ja ovat turvallisia käyttää.

Tilaa laadukkaat tuotteet meiltä

Jos haluat varmistaa itsellesi laadukkaat ja luotettavat tuotteet, ota yhteyttä meihin. Meillä on laaja valikoima elintarvikkeita ja juomia, joista voit valita tarpeisiisi sopivat tuotteet. Huolehdimme myös toimitusten sujuvuudesta ja joustavuudesta, jotta voit keskittyä oman yrityksesi menestykseen. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse vaihteen kautta numerosta +358 20 741 3800 arkisin klo 8-16. Olemme täällä sinua varten!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.