Pastavuoka tuna ziti
50 min
Helppo
4 annosta

Pastavuoka ”Tuna Ziti”

Täydellinen pastavuoka ”Tuna Ziti” sopii syksyiseen ruokapöytään kuin nenä päähän. Tuna Ziti on italialainen comfort food -herkku. Tässä versiossa on käytetty tietenkin laadukasta Italialaista Rio Mare -tonnikalaa.
Kokeile ja ihastu tähän herkulliseen pastavuokaan, joka on helppo ja nopea valmistaa.

Valmistusaineet

    Tuna ziti:
  • 2 prk (2x 160 g) Rio Mare -tonnikalaa oliiviöljyssä
  • 250 g pastaa (esim. farfalle)
  • 1 kpl mozzarellapallo
  • 1 dl kuohukermaa
  • 4 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • mustapippuria
  • merisuolaa
  • basilikaa
    Kuorrutukseen:
  • 2 rkl parmesanraastetta
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 2 rkl korppujauhoja

Valmistusohje

  1. Laita pasta keittymään ja lämmitä uuni 190°C / kiertoilma.
  2. Sekoita tonnikala (ota mukaan osa oliiviöljystä, loppu kannattaa säästää vaikka salaattikastiketta varten), revitty mozzarella, kuutioidut tomaatit, tomaattipyre ja kerma keskenään.  Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Sekoita toisessa astiassa parmesan, persilja sekä korppujauhot.
  4. Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Laita sopivaan vuokaan ja paista 10 min.
  5. Ota vuoka uunista, lisää puolet kuorrutuksesta ja sekoita.
  6. Lisää loput kuorrutuksesta päälle ja laita vielä uuniin noin 15 min kunnes kullanruskea pinta.
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.