Täytetyt krepit avokado-raputäytteellä
Hungry Chefin Crêpes -mixillä valmistat herkulliset täytetyt krepit lisäämällä vain veden jauhoseokseen. Kreppien täytteeksi sopivat suolaiset ja makeat täytteet. Tässä ohjeessa yhdistyvät täyteläinen avokado, limellä maustetut ravut sekä paahdetut siemenet.
Helppo
Valmistusaineet
- 1/2 pkt Hungry Chef Pariisin Crêpes-mix
Avokadocreme:
- 3 kpl syöntikypsää avokadoa
- 3 rkl sitruunamehua
- 1/2 tl suolaa
- 2 dl smetanaa
- mustapippuria
Täytteeseen:
- 2 dl katkarapuja
- 2 rkl limen mehua
- 1/2 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- ripaus chilijauhetta
- 1 syöntikypsä avokado
- 2 rkl limen mehua
- 2 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
- Lisäksi miniversoja tai salaattia
Valmistusohje
- Kuori avokadot ja poista kivet.
- Laita avokadot tehosekoittimeen sitruunamehun ja suolan kanssa. Aja tasaiseksi.
- Lisää joukkoon smetana pienissä erissä koko ajan sekoittaen.
- Mausta avokadocreme mustapippurilla.|Valuta katkaravut ja mausta limen mehulla, suolalla, pippurilla ja chilillä.
- Kuori avokado, poista kivi ja viipaloi hedelmä siivuiksi, pirskottele siivuille limen mehua tummumisen estämiseksi.
- Paahda seesaminsiemenet kuumalla pannulla välillä sekoittaen.
- Valmista krepit pakkauksen ohjeen mukaan ja täytä avokadocremellä, maustetuilla katkaravuilla, avokadolla, paahdetuilla seesaminsiemenillä ja miniversoilla tai salaatilla.
Maistuu alkuruokana, pääruokana, brunssilla tai muuten vaan!